Zgadzam się. Biały wygląda najlepiej z tych co pokazali. Może to właśnie kwestia obniżeniaRybak pisze:Dzięki cowboy,dla mnie biały GTI,kocur
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Zgadzam się. Biały wygląda najlepiej z tych co pokazali. Może to właśnie kwestia obniżeniaRybak pisze:Dzięki cowboy,dla mnie biały GTI,kocur
biały wymiata, bo jest obniżonyRybak pisze: Dzięki cowboy,dla mnie biały GTI,kocur
Jeżeli wydech jest made in Poland to wydaje mi się,że robi to MG.Przypominam sobie rozmowę z Michałem z zeszłego roku i pamiętam jak mówił,że przyjeżdżają do Niego nowe erki z salonu na robienie wydechu,które póżniej oferowane były w salonach za "odpowiednio"wyższą kasę.Być może MG nawiązało jakąś grubszą współpracę z koncernem VWMatthewG pisze:Wydech rzeczywiście made in Poland
poczekajmy na wersję RRybak pisze:,zobaczysz,to będzie kot,szczególnie w wersji R.
A jaka nagroda za wygranie konkursu?zlos pisze:Zwykły Mk7 1.4 TSI DSG z wyposażeniem zbliżonym do Mk6 R20 (bez 4Motion, rzecz jasna) kosztuje okrągłe 120 tysia. A wiele opcji jeszcze nie zaznaczyłem.
EDIT
Wersja 2.0TDI zrobiona na maksa kosztuje 151.810 zł.
Ogłaszamy konkurs - czy komuś uda się skonfigurować za WIĘCEJ niż 151.810 zeta?
flaszka Jacka Danielsakorzen88 pisze:A jaka nagroda za wygranie konkursu?
Nie da sięzlos pisze:Ogłaszamy konkurs - czy komuś uda się skonfigurować za WIĘCEJ niż 151.810 zeta?
Oj tam oj tamMatthewG pisze:Nie da się
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości