Jestem w grupie WNO i na liście osób startujących, od trzech lat się tam wybieram i za każdym razem miałem awarię auta tuż przed WNO :/ W tym roku też się wybieramy.zlos pisze:daniel1d, a Ty byłeś na jakimś WNO?
eRki na youtube - nasze i nie tylko video
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: eRki na youtube - nasze i nie tylko video
www.proturbo.com.pl
Najsłynniejsze było to w 2006 roku, relacja nawet w Super Expressie
daniel1d, to Audi S4B6 jest twoje ? Według mnie S4 B6 zwłaszcza kombi to kozackie auto, nawet w oryginalnym wydaniu:
chyba nawet lepsze niż S4 B5/B7 z wyglądu, może i nawet RS4
daniel1d, to Audi S4B6 jest twoje ? Według mnie S4 B6 zwłaszcza kombi to kozackie auto, nawet w oryginalnym wydaniu:
chyba nawet lepsze niż S4 B5/B7 z wyglądu, może i nawet RS4
Ostatnio zmieniony czw paź 04, 2012 11:32 przez JJacek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak dla mnie to pewnie zwykła pojeżdżawka, a Daniel im robi tylko dobry PR tu
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
to chyba było ostanie WNO potem była kilkuletnia przerwa do 2009 albo 2010 roku, wtedy organizowali to inne osoby.JJacek pisze:Najsłynniejsze było to w 2006 roku, relacja nawet w Super Expressie
www.proturbo.com.pl
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
No i jedenastka pękła w R20Pietiapk1 pisze:
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
to nie moje, srebrne trochę gorzej wygląda od czerwonego ale jedzie pewnie lepiej " onclick="window.open(this.href);return false;JJacek pisze:daniel1d, to Audi S4B6 jest twoje ? Według mnie S4 B6 zwłaszcza kombi to kozackie auto, nawet w oryginalnym wydaniu:
teoretycznie to tak jest spotyka się z 20 szybkich aut jadą w parach, przegrany odpada zwycięzca jedzie dalej i potem za pierwsze miejsce jakiś puchar jest.MatthewG pisze:Jak dla mnie to pewnie zwykła pojeżdżawka, a Daniel im robi tylko dobry PR tu
a nawet dychazlos pisze: Pietiapk1 napisał(a):
No i jedenastka pękła w R20
www.proturbo.com.pl
To ile ma to Twoje Audi Danielu..?
2015 - ... Mocy przybywaj?
Re: eRki na youtube - nasze i nie tylko video
To nie moje, a koni to jeszcze nie wiadomo ile ma, jak już będzie wszystko zrobione i będzie dobrze jeździć to wtedy będzie zmierzone, z 500km powinno teraz mieć.MatthewG pisze:To ile ma to Twoje Audi Danielu..?
www.proturbo.com.pl
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ktoś tu znajomo wygląda...
Prawie równo... co to było za RS4?
Ktoś tu znajomo wygląda...
Prawie równo... co to było za RS4?
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
-
- Mały gagatek
Bardzo lubi, w słowie wyścig poślady ma spięte już na literce "ś"piter19722 pisze:Rybak lubi wyscigi
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
RS4 zrobiony na 500 kunia,normalnie ze startu klepałem go jak chciałem na ćwiartkę czy tam na dłuższym dystansie,ale ostatnio on mnie klepał na ćwiartkę Nie wiedziałem o co kaman,bo RL pokazywał ok.4.5 s do setki,starty były mega zmulone.Normalnie powinno być poniżej 4s do paczki i tej straty nie byłem w stanie zniwelować.Po zawodach pojechałem zdiagnować przyczynę i okazało się,że jest za mało oleju w dsg,a co za tym idzie brak kompresji i uślizgi sprzęgieł Ale pomimo,że dostawałem od niego baty,to i tak fajnie byłoPietiapk1 pisze:Prawie równo... co to było za RS4?
Mój ulubiony tekst z forum sportaudi, powtarzający się przy każdym wyścigu S4/RS4 vs coś innego:
Golf R DSG 5D - 1571 kg, S4 B5 sedan - 1540 kg, kombi - 1570 kg, RS4 B5 - 1620 kg
Nie mówiąc o tym, że nawet 200kg powyżej 150 km/h znaczy tyle co ptasia 'kupa' na dachu zakłócająca przepływ powietrza.
bo jak wiadomo RS4 bee pięć waży 1700, a z wypasem 1800 kggolf chyba DSG, do tego roznica w masie jakies 200kg +-??
Golf R DSG 5D - 1571 kg, S4 B5 sedan - 1540 kg, kombi - 1570 kg, RS4 B5 - 1620 kg
Nie mówiąc o tym, że nawet 200kg powyżej 150 km/h znaczy tyle co ptasia 'kupa' na dachu zakłócająca przepływ powietrza.
Ostatnio zmieniony wt paź 16, 2012 14:52 przez JJacek, łącznie zmieniany 1 raz.