MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
MKIV V5 GTI STYLE by Wodzisun AKT.str 1
Jest pieknie. Jak dojdzie czarny strop, to bedzie poezja jak dla mnie
MefjuWw, no fakt we WRO jest "trochę" tych świateł - a zamek wyciągniety od środka i szpachla
Maniek_a4, dzięki - zajawa jest - powoli do celu
Maniek_a4, dzięki - zajawa jest - powoli do celu
- damian88120
- Mały gagatek
Kuuurde, że ja też wcześniej do tego tematu nie zaglądałęm. Piękny jest !! Podoba mi się bardzo jak go zrobiłeś i to jak o niego dbasz - tak trzymaj.
Ori zaczepy słoneczek do black sufitu
Folia z tylnych szyb OUT
Ostatnio w końcu podłączone fotele pod elektrykę, wymieniony wentylator chłodnicy, oraz kwestia zamka (moduł komfortu)
Folia z tylnych szyb OUT
Ostatnio w końcu podłączone fotele pod elektrykę, wymieniony wentylator chłodnicy, oraz kwestia zamka (moduł komfortu)
- Jeżu
- VW Baron
- Auto: VW Golf mk1 cabrio 91
- Silnik: 2H
wodzisun, czemu folie zdjąłeś ? ? i tak lekko miałeś przyciemnione i widzę folia bardzo dobrej jakości
Był vw golf Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
Jeżu, usunąłem folię z kilku powodów - folia była uszkodzona w kilku miejscach - będzie przejrzyściej - będzie czarny sufit, wpuśćmy trochę słońca
Weekend w Wiśle - 2 foty
Weekend w Wiśle - 2 foty
Perełka Powiem Ci Wodzisun, że pomimo tego, iż widziałem Twój samochód na zdjęciach kilka stron wcześniej w tym temacie to ponownie zrobił na mnie ogromnie pozytywne wrażenie. To co z nim zrobiłeś to chyba najlepsze co mogło przytrafić się dla tego samochodu
Pozdrawiam i gratuluję raz jeszcze
Pozdrawiam i gratuluję raz jeszcze
- asik
- Forum Master
- Auto: Hyundai Tucson
powiem tylko tyle -
to auto jest tak idealne, że chyba już nie można go w żaden sposób ulepszyć
to auto jest tak idealne, że chyba już nie można go w żaden sposób ulepszyć
MKIV V5 GTI STYLE byWodzisun AKT.str 1
Proca91, asik - DZIĘKI
Parę mankamentów się znajdzie - a ulepszyć czy zmodzić to jeszcze można tu wiele - zajawa jest
Skórzana tapicerka już jest - teraz jeszcze czarny sufit i będzie GIT - no i bezustanny detaling = niedługo wpadną ramiona AERO - krzaki mnie drażnią
Przez zimę mam czas pomyśleć co zrobić z moją felgą - na pewno zostaje - w grę wchodzi polerowanie całej feli lub w kolor - kawka z dużą ilością mleka - ala nevada beige - ZOBACZYMY
Parę mankamentów się znajdzie - a ulepszyć czy zmodzić to jeszcze można tu wiele - zajawa jest
Skórzana tapicerka już jest - teraz jeszcze czarny sufit i będzie GIT - no i bezustanny detaling = niedługo wpadną ramiona AERO - krzaki mnie drażnią
Przez zimę mam czas pomyśleć co zrobić z moją felgą - na pewno zostaje - w grę wchodzi polerowanie całej feli lub w kolor - kawka z dużą ilością mleka - ala nevada beige - ZOBACZYMY
Re: MKIV V5 GTI STYLE byWodzisun AKT.str 1
Krzaki? Może mnie ktoś oświecić co wspaniałego w tych AERO?wodzisun pisze:bezustanny detaling = niedługo wpadną ramiona AERO - krzaki mnie drażnią
Nieee! Prosze cię tylko nie to! Alus ma błyszczeć! ;( nie maluj...wodzisun pisze:Przez zimę mam czas pomyśleć co zrobić z moją felgą - na pewno zostaje - w grę wchodzi polerowanie całej feli lub w kolor - kawka z dużą ilością mleka - ala nevada beige - ZOBACZYMY
co w nich wspaniałego ? bez porównania do zwykłych ramion, całkiem inaczej zbierają wodę z szyby. Ja założyłem i uważam to za najlepiej zainwestowane pieniądze w GolfaProca91 pisze:Krzaki? Może mnie ktoś oświecić co wspaniałego w tych AERO?
Ostatnio zmieniony pt paź 19, 2012 10:19 przez MefjuWw, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm a ja myślałem, że to pióro wycieraczki z odpowiednią gumą zbierają wodę a nie ramiona. Czy po zamontowaniu AERO powierzchnia zbierania wody z przedniej szyby czy też prędkość machania nimi się zmieniła? Raczej odpowiedzi na te pytania miło by mi było usłyszećMefjuWw pisze:co w nich wspaniałego ? bez porównania do zwykłych ramion, całkiem inaczej zbierają wodę z szyby. Ja założyłem i uważam to za najlepiej zainwestowane pieniądze w Golfa