Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
musisz zawiesc do jakiegos zakąłdu gdzie napawaja Ci troche alucabriofun pisze:A ja ponawiam wczesniejsze pytanie(duzo) co zrobić jak felga ma ubytki ?? wypełnić zeszlifować czy w ogole sie nie nadaje do polerki
wiertarką nie doszedł bys nawet w rózne zakamarki...voodoo pisze:Witam ....
Mam pytanie, każdy z was, kto polerował fele, to używał papierów ściernych - wodnych.
Robiliście to ręcznie ? prawda ?
Byłem dzisiaj w sklepie z farbami i powoedziano mi że nie istnieją papiery wodne pomiędzy 200-2000 na rzepie na wiertare. Czyli pozostaje zakupić arkusze papieru wodnego i szlifować ręcznie ??
zrob zdjecia i pokaz te felgimarceliii pisze:Ja też mam małe pytanko , bo dziś moim rantem przytarłem w krawężnik i troszke się z boku ztarł , więc postanowiłem coś z tym zrobić i na myśl przyszła mi polerka , tylko u mnie na rancie czuć palcem takie rowki , i zastanawiam się czy uda mi się tego wogóle pozbyć , żeby to potem miesiąc nie trwało , a do tego czy jak jest minimalny ubytek , czy moge go spokojnie papierem grubszym zetrzeć czy mimo wszystko trzeba nadlewać ?
Acha , ma ktoś może felgi z takimi pseudo śrubkami wewnątrz , bo przez n ie nie dojde palacami do samego końca rantu i tez myśle jak sobie z tym poradzić ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości