Witam
Mam dziwne objawy Golf 4 - po przekręceniu kluczyka bez odpalania coś cyka jakaś klapka czy coś. Po zapaleniu auta i zgaszeniu dalej coś brzęczy cichutko przez pare sekund.
Dziwne cykanie przełączanie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Dziwne cykanie przełączanie
Mam go od tygodnia więc jeszcze kabla nie mam aby sprawdzić ale spalanie trochę chyba duże 8,9 litrów ( trasa 70% + 30% miasto)
Golf II syncro 1.8 89r
Golf IV 4motion ARL 02r
Golf IV 4motion ARL 02r
Dziwne cykanie przełączanie
W mieście delikatnie wszystkich "prawie " lewym.
Próbowalem zejść ze spalaniem poniżej 8 litrów i ciężko a dziennie pokonuje 130km. Większość trasy to A1 i prędkość 140km/h. Liczyłem że będzie palić około 8 litrów i też tak jest przy średnio spokojnej jeździe. W mieście 9-10litrów przy spokojnej jeździe to normalka a jak komuś pali mniej to chętnie porozmawiam.
Próbowalem zejść ze spalaniem poniżej 8 litrów i ciężko a dziennie pokonuje 130km. Większość trasy to A1 i prędkość 140km/h. Liczyłem że będzie palić około 8 litrów i też tak jest przy średnio spokojnej jeździe. W mieście 9-10litrów przy spokojnej jeździe to normalka a jak komuś pali mniej to chętnie porozmawiam.
Golf II syncro 1.8 89r
Golf IV 4motion ARL 02r
Golf IV 4motion ARL 02r