![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Moderator: G0 Karcio
to sa dzienne, a ze tam gdzie przeciwmglowe to cozno i przeciwmgłowe w dobrą pogodę
jeśli tak, to zwracam honortruckman pisze:to sa dzienne, a ze tam gdzie przeciwmglowe to cozno i przeciwmgłowe w dobrą pogodę
Dzieki! Na 4 wklesle bedzie trzeba poczekac do przyszlego sezonuDołas pisze:elegancko z bagajemczekam na fotki na wklęsłych x 4 , będzie ogień
Mi tam to tez rybkashowtime pisze:Teraz juz wiem jak to jest jak CI wszyscy srają ze masz fajne auto ale z kiepawym motoremhehe ale mam na to wyj.
![]()
slicznie wyglada z relingami
Te belki maja stopki z gumy wiec raczej nie. Tylna z ma to cos do naciagania tez powleczone jakby guma + na koncu gumowe podloze wiec chyba nie.showtime pisze:Adrian z ciekawosci - nie rysują te tylne relingi lakieru?
miskieusz, jak zawsze stara, dobra, paskudna foliamiskieusz pisze:sagano88, coś jest nie tak z tymi przednimi lampami. To folia, czy takie pasqdne?
Dzieki KoJ@k! Wkleslosc mu sie przyda. Jak do tego wpadna nizsze oponki bedzie lepiej.KoJ@K pisze:O fajnie Mu pasi ten bagaj, ładnie pasuje do reszty. A z kołem to już teraz jest dobrze, taki kontrast przodu z tyłem i mi się to teraz podoba tak jak jest. Ale zobaczymy jak to będzie na wklęsłym przodzie Powodzenia.
sagano88, piękne wykończenie zajebistej fury. Ta owiewka to wisienka na torcie jak dla mnie. Mistrz!sagano88 pisze:Tak wyglada auto na chwile obecna:
Coś robisz w tym temacie? Dziś wpadło w ręce takie foto:sagano88 pisze:Wpadl ori wlew z TT-ki, ktorego temat jest otwarty. Jeszcze nikt u nas nie probowal tego w MK4 wiec nie bedzie latwo. Caly zabieg napewno nie obejdzie sie bez koncowego malowania, ktore jeszcze przed autem:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości