śmieszne jest to co piszesz, wszystkie systemy to dla Twojej informacji esp którego nie ma wiele seryjnie produkowanych aut i jakoś jeżdżą i nie stwarzają zagrożenia..Nie mam czasu na takie gadki bez sensu bo mam dużo pracy i tylko czas tracę.Leo pisze:jeśli tak jak piszesz podniesieniu mocy do 600PS,wypadły Ci wszystkie systemy kontroli trakcji,to ja Ci kolego współczuję ....
miałeś chyba jeden z najbardziej niebezpiecznych pojazdów w Polsce i musiałeś stwarzać potworne zagrożenie na drogach...
MKIV R32 vs BMW E39 540
MKIV R32 vs BMW E39 540
www.proturbo.com.pl
-
- Nowicjusz
Re: MKIV R32 vs BMW E39 540
Do pewnego momentu byłem bezstronny ale kolego za dużo sobie pozwalasz próbujesz nabijać się z kogoś o kim mało wiesz Daniel był w posiadaniu jednego z najszybszych golfów w europie i wielokrotnie pokazywał na profesjonalnych wyścigach 1\4 mili że ogarnia auto i nie jest niedzielnym kierowcąLeo pisze:o więc z trakcją już się ze mną zgadzasz..., to miło...
i jeszcze jedno...
jeśli tak jak piszesz po podniesieniu mocy do 600PS,wypadły Ci wszystkie systemy kontroli trakcji,to ja Ci kolego współczuję ....
miałeś chyba jeden z najbardziej niebezpiecznych pojazdów w Polsce i musiałeś stwarzać potworne zagrożenie na drogach...
jeśli to co podaje,czyli dane profesjonalistów w tuningu,jednych z najlepszych na świecie to dla Ciebie bzdury
( i tu nie chodzi tylko o BMW,przecież inne marki tez mają swoich pro tunerów)
to ja Ci powiem miszczu marnujesz się tu....
wybacz iż pozwoliłem sobie z Tobą polemizować.... ja jak czegoś nie wiedziałem posiłkowałem się wiedza mądrzejszych...
ale to przecież Ty jesteś najmądrzejszy...
a ja myślałem,że Ty to autko miałeś naprawdę porządnie stuningowane...
nie tłumacz mu i tak nie zrozumieD00ZER pisze:Do pewnego momentu byłem bezstronny ale kolego za dużo sobie pozwalasz próbujesz nabijać się z kogoś o kim mało wiesz Daniel był w posiadaniu jednego z najszybszych golfów w europie i wielokrotnie pokazywał na profesjonalnych wyścigach 1\4 mili że ogarnia auto i nie jest niedzielnym kierowcąLeo pisze:o więc z trakcją już się ze mną zgadzasz..., to miło...
i jeszcze jedno...
jeśli tak jak piszesz po podniesieniu mocy do 600PS,wypadły Ci wszystkie systemy kontroli trakcji,to ja Ci kolego współczuję ....
jeśli to co podaje,czyli dane profesjonalistów w tuningu,jednych z najlepszych na świecie to dla Ciebie bzdury
( i tu nie chodzi tylko o BMW,przecież inne marki tez mają swoich pro tunerów)
to ja Ci powiem miszczu marnujesz się tu....
wybacz iż pozwoliłem sobie z Tobą polemizować.... ja jak czegoś nie wiedziałem posiłkowałem się wiedza mądrzejszych...
ale to przecież Ty jesteś najmądrzejszy...
a ja myślałem,że Ty to autko miałeś naprawdę porządnie stuningowane...
MKIV R32 vs BMW E39 540
Może i tak,nie przeczę gdyż nie wiem.... ale czasami pisze takie bzdury,że trudno się z tym pogodzić...Do pewnego momentu byłem bezstronny ale kolego za dużo sobie pozwalasz próbujesz nabijać się z kogoś o kim mało wiesz Daniel był w posiadaniu jednego z najszybszych golfów w europie i wielokrotnie pokazywał na profesjonalnych wyścigach 1\4 mili że ogarnia auto i nie jest niedzielnym kierowcą
że w różnych postach sam sobie przeczy to nie wspomnę....
Jeśli ktoś wypowiedzi przedstawicieli takich firm ja G-power, Brabus czy GAD nazywa bzdurami...no to sorry,
musi być mądrzejszy od nich.... co z całym szacunkiem do daniela...nie wydaje mi się,żeby miało miejsce...
i jeszcze jedno...właściciel jednego z najszybszych Golfów w europie ,wcale nie musi posiadać monopolu na wiedzę
czy być wszechwiedzącym (nawet jak się za takiego uważa).... o czym mogliśmy się tu przekonać..
daleki jestem od nabijania się z osób,których nie znam...ale jeśli daniel wypowiedzi profesjonalistów nazywa jak powyżej,
więc delikatnie,troszkę ironicznie chciałem mu przekazać iż się myli
P.S.
zgadzam się (choć w BMW to nazywa się DSC),ale czy te auta mają po 600pS?śmieszne jest to co piszesz, wszystkie systemy to dla Twojej informacji esp którego nie ma wiele seryjnie produkowanych aut i jakoś jeżdżą i nie stwarzają zagrożenia..Nie mam czasu na takie gadki bez sensu bo mam dużo pracy i tylko czas tracę.
daniel,mógłbyś się pochwalić w jakiej to firmie tak Ci stuningowali auto,że straciłeś wszystkie systemy kontroli trakcji?
MKIV R32 vs BMW E39 540
nie gadajcie z głupiej najpierw zniży was do swojego poziomu później pokona doświadczeniem, on w ogóle nie przyjmuje tego co sie do niego mówi wymyśla nie stworzone bajały o tym jak to Haldex ma niepowtarzalna zwłokę i że 4x4 jet kiepski bo i tak nie ciągnie na wszystkie 4 koła naraz a BMW ciągnie na obydwa koła cały czas i jeszcze do tego chce skręcać i do tego 900 Konne BMW z turbina wielkości głowy zbiera się od 2k obr. i nie ma laga jak np. VW o podobnej mocy człowieku ty próbujesz oszukać prawa fizyki hehe
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Czaaaarny pisze: zalamka Czy ktos to Komedie Zakonczy ??
saaaaami specjaliści jeden lepszy od drugiego. Zamykam