Co to jest ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Co to jest ??
Witam. Co to za urządzenie zamontowane na miejscu radia? Poprzedni właściciel wymontował to przed sprzedażą. Nie było to raczej cb radio. Z tego co pamiętam w środku była jakaś karta.
Dodatkowo w prawym górny rogu na zdjęciu jest jakieś kółko wygląda jak podstawka, może to do mocowania nawigacji??
Dodatkowo w prawym górny rogu na zdjęciu jest jakieś kółko wygląda jak podstawka, może to do mocowania nawigacji??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co to jest ??
A te radio było montowane fabrycznie? Możecie zapodać fote jak wygląda radio które jest montowane fabrycznie w golfie 4 highline 1999r?
Te kółko jest zamontowane na stałe.
Te kółko jest zamontowane na stałe.
Co to jest ??
A to jak dales takie profi foto to teraz widac ze. To na bank nie filtr, ale co to za *#cenzura#* to nie wiem ...
- Pablo Corrado
- Forum Master
Co to jest ??
To okrągłe, to podkładka, żeby można było mocować uchwyt navi , lub telefonu do deski zamiast do szyby.
Jakie fabrycznie miałeś radio możesz się dowiedzieć z kodów na wlepce w bagażniku, lub w książce serwisowej.
W MK 4 były montowane radia Alpha, Beta, Gamma serii V i Delta. Również nawigacje MCD i MFD.
Jakie fabrycznie miałeś radio możesz się dowiedzieć z kodów na wlepce w bagażniku, lub w książce serwisowej.
W MK 4 były montowane radia Alpha, Beta, Gamma serii V i Delta. Również nawigacje MCD i MFD.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Co to jest ??
Co to za highline z siedzeniami od trandline?kupier pisze:Możecie zapodać fote jak wygląda radio które jest montowane fabrycznie w golfie 4 highline 1999r
Natural Sound
Co to jest ??
W hihline takie chyba tez występowały.
Nawet jak są to siedzenia z innej wersji to nawet mnie to nie zaskoczy. Auto kupione w komisie i coraz wychodzą jakieś kwiatki....
Nawet jak są to siedzenia z innej wersji to nawet mnie to nie zaskoczy. Auto kupione w komisie i coraz wychodzą jakieś kwiatki....
Re: Co to jest ??
No to cię pociesze fotele pewnie są ori bo w tej wersji były przeważnie te fotele. Sam miąłem takie w swoim MKIV z 98 sory za OTkupier pisze:W hihline takie chyba tez występowały.