tak dwa,takie zawory miales czy taka wyspe?jak zawory to chyba oczywiste ze chodzily szybciej bo kazdy byl zasilany osobno,ty masz zassilanie dla 4 1 lub 2ma przylaczami
Air Ride - INFO Ogólne
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
Air Ride - INFO Ogólne
ja wlasnie bede taki do swojego montowal elevel to juz air zaawansowany.Na kazde kolo masz czujnik do samopoziomowania,nie ma wyswietlaczy czy zegarów do nich fabrycznie,(ale mozna dodac,u mnie bedzie to AVS) i dostajesz tylko pilota do tego,ten system na nawet aplikacje na iphone super sprawa
Re: Air Ride - INFO Ogólne
Na początkku w fabii miałem 4 zawory i każdy z nich był zasilany osobno z butli. Ten elevel wydaje się zajebistą sprawą. Szybki jest ?? wyświetlacz już mam "dakota"
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
Air Ride - INFO Ogólne
accuair to raczej wygodnosc niz szybkosc,bo kalibrujesz system,i za pomoca jednego przycisniecia ustawiasz swoje 3 pre-sets.szal zrobil w usa i eu,w uk czesto gesto na zlotach tego jest.jedyny minus to cena,$1700 3/8 daje rade,dosc szybki jest system
Air Ride - INFO Ogólne
Cena zakupu to jedno. Drugie to urząd celny :/ wczoraj odebrałem wyświetlacz musiałem tłumaczyć co to i po co to jest a co najgorsze dopłata 200 zł cło Można to jakoś ominąć ?? przy kwocie $1700 wyjdzie w mordę duża dopłata
Air Ride - INFO Ogólne
ominiesz to tylko raczje jak ci ktos wysle jaki gift rodzina itp i nie jako nowe np
bo tak legalnie to nie
bo tak legalnie to nie
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Wszystkie paczki idą przez urząd celny do sprawdzenia ?? po paczce widać było ze otwierana :/
Air Ride - INFO Ogólne
moga otwierac paczki i sprawdzac
tak prosto nie jest z gratami z usa niektorzy wlasnie mysla ze co to sciagnac taki kompresor czy cos... a to certyfikaty a to clo itd nie jest prosto
tak prosto nie jest z gratami z usa niektorzy wlasnie mysla ze co to sciagnac taki kompresor czy cos... a to certyfikaty a to clo itd nie jest prosto
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
Air Ride - INFO Ogólne
wszedzie lepiej i latwiej sciagac niz do PL
lukas.g60 orientujesz się gdzie dostanę czujniki ciśnienia aby podpiąć do dakoty ??
Air Ride - INFO Ogólne
mam pytanie czy poduszki rubena 130mm wytrzymają nacisk 3ton 2 poduchy na oś.kuzyn chce wspomóc zawieszenie w iveco dostawczym bo bardzo siada gdy doładuje materiału
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
Air Ride - INFO Ogólne
powinien zastosować poduchy 170mm z tego co mi się wydaje
to nie my mamy za nisko auta... to krawężniki są za wysoko!! ^^
mój Golf Mk3 GTI
AiRRight- okucia, zestawy zawieszeń. Najlepsze ceny!!!
mój Golf Mk3 GTI
AiRRight- okucia, zestawy zawieszeń. Najlepsze ceny!!!
Air Ride - INFO Ogólne
za male bedabula222 pisze:mam pytanie czy poduszki rubena 130mm wytrzymają nacisk 3ton 2 poduchy na oś.kuzyn chce wspomóc zawieszenie w iveco dostawczym bo bardzo siada gdy doładuje materiału
170 niech da
Air Ride - INFO Ogólne
ok dzięki chłopaki za podpowiedź też myślałem że takie będą musialy być
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921