barteKKK03 pisze:Napisz wprost że boli Cię blokada Twojego tematu, a nie pitolisz pierdoły po kątach
Nie boli mnie blokada mojego tematu bo sam poprosiłem o jego usunięcie więc nie naginaj prawdy... Zaś to co wy zrobiliście z moim wątkiem to świadczy o was...bo to was powinno boleć że tego tematu już nie ma, dlaczego was nie boli - z prostego powodu, bo jesteście wielkimi modami z guziczkami, bo piszę wam prawdę i to się wam nie podoba, przy okazji jesteście zazdrośni, czy jakieś inne powody.... nie wnikam.. taki poziom i polityka tego forum. Skupmy się jednak na tym projekcie.....
To co nadal mnie boli jako tako to, że takie auta jak to tu.. sterczą przez 2 lata w pralni obok szachownic i całego gównianego niemoderowanego działu przygłaskiwaczy niszczenia mk2... a tylko dobry humor moda pozwala na przeniesienie je wyżej... nie bedę się już wypowiadał że działa to w odwrotny sposób, bo i w dziale projekty są buble których być tam nie powinno...
Zaś co do słowności regulaminu... to jeżeli auto można przenieść z pobudek jednego pkt w regulaminie.. to również może poprzesuwać inne "projekty" z pralni mk2 na podstawie innego
autem, które jest w posiadaniu jednego właściciela od dłuższego czasu i stale, oraz systematycznie realizuje on plany związane z przeróbką auta w danym stylu (german, cult, itp..).
znajdzie się tam wiele auto gorszych i lepszych, w posiadaniu jednego właściciela, gdzie są realizowane jakieś dążenia.... a i jest taki projekt np UNTON i MARCINEK.. to ten chyba jeszcze nie jest w projektach bo właścicieli jest dwóch - rozumiem.. znowu ta hypokryzja.....
Jakimś dziwnym trafem miałem zbookmarkowany ten oto temat więc jeszcze wracam oglądam i komentuje, bo nigdzie więcej nie zaglądam.. wy i tak porządku nie zrobicie czy to w ideologii czy projektach... bo na tym forum
barteKKK03 pisze:przecież wiadomo że nie o to tutaj chodzi.
JohnyWWL pisze:widzialem TO auto w poprzednich rekach, w jakim "tuningu" bylo zrobione i stan obecny to dzien a noc.... wg mnie uzytkownik zasluguje na ten awans
i właśnie... tu zaczynają się wątpliwości... bo te auto zasługuje na bycie wyrwanym ze śmietnika, ale projektem to nie jest... każdy może kupić w dobrym stanie mk2... w zasadzie nic nie robić.. dwa zdjęcia z galerii i już wskakuje wyżej.... taka sama dyskusja potoczyła się onegdaj w wątku PELE, nie zmienia to faktu, i jeszcze raz to powtórzę, że auto zasługiwało i zasługuje na wyróżnienie prawie od momentu pojawienia się wątku...
PS. i żeby nie bylo.. mam to wszystko już gdzieś... coś jeszcze tam parskam bo akurat temat miałem w ulubionych...