oczywiście ta rura to z Leroy Merlincowboy pisze:rura 3 metry 66 PLN,
co to jest za rurka: nierdzewka napewno nie, galwanizowano-polerowane aluminium ? czy zwykła stalowa chromowana ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
dlatego kolanka warto kupić metalowe w investa za 14,70 PLN NETTO sztukaKolanka silikonowe są bardzo drogie, we Wrocku wychodziło coś ok 110zł/szt a potrzeba kilka sztuk :/
powodzenia z założeniem tego ICkacowboy pisze:a ja se ustrzeliłem takie coś na 2 sekundy przed końcem aukcji :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=118366733
chyba to to samo co w BMW 325 - przynajmniej tak wygląda
pozdro !
bede miał support super slusarza, spawacza itd, takiej złotej rączki - ma dobrze wyposażony warsztat - najwyżej jakies customowe wloty z blachy dorobimy... bedzie relacjamirass pisze:mialem taki w swoich rekach i przymierzałem do golfa - wszystko cacy ale te wloty są za dłubie i są przewężane, dlatego czeka cię mocna rzeźba
spróbuję uniknąć cięcia ori węzy - tak żeby do serii wrócić, ale nie wiem jaka mają średnicę ? jeśli naciągną się na moją rurę fi 50 mm (średnica zewnętrzna) to potnę te ori węże i z bani - można tez na początek wykorzystać je jako ruru do wlotów do ICka... zobaczymy - jest to projekt niskobudgetowy na razie ICek niedrogo, rura tyz niedrogo...zobaczymy..spons pisze:ja potrzebowalem dorobic tylko 2 reszta spasowala do ori wezy
50mm, ale spokojnie da założyć ten wąż na 55mmcowboy pisze:a czy ktoś wie jaką średnicę mają ori węże gumowe - oznaczone jako " rura łącząca" ? bo edek nie podaje
Obrazek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 68 gości