Swap 1.8 T do Golfa mk1
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Swap 1.8 T do Golfa mk1
sprzęgło 210 z silnikiem AGU da radę, ale jeżeli będziesz chciał zwiększać moc to już będzie lipa , wtedy za wczasu musisz pomyśleć o skrzyni takiej jak TAZ napisał.
z półosiami trzeba kombinować, jedni mówią że podejdą z mk I tylko przeguby trzeba pozmieniać inni ze trzeba półosie z 1.8T modyfikować .... zdana są podzielone
z półosiami trzeba kombinować, jedni mówią że podejdą z mk I tylko przeguby trzeba pozmieniać inni ze trzeba półosie z 1.8T modyfikować .... zdana są podzielone
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Swap 1.8 T do Golfa mk1
tego już Ci nie powiem , ja do siebie będę przekładał tak jak Guzik skrzynie z 1.8T żeby nie było potem problemów z mocą , co do półosi dużo ludzi poleca tą firmę :
http://motomax.pl/www-1/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
co do sprzęgła tu możesz zadzwonić i dowiedzieć się :
http://www.sprzegla.com/kontakt/kontakt ... owski.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i daj znaka Co Tobie powiedział
http://motomax.pl/www-1/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
co do sprzęgła tu możesz zadzwonić i dowiedzieć się :
http://www.sprzegla.com/kontakt/kontakt ... owski.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i daj znaka Co Tobie powiedział
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Swap 1.8 T do Golfa mk1
no ja chętnie bym zobaczył swapa 1.8t do mk1 (silniki + skrzynia 1.8t) w którym wykorzystano seryjne półośki z mk1 bez ich modzenia ....
co do spieka ja u siebie mam jednomas z g60 docisk vr6 i spieka od Radzika i polecam ,
ładuje ze sprzęgła z pod każdych świateł i nic się temu nie robi
ale jak nie masz zamiaru iść więcej niż seria to nie ma się po co w to pchać
co do spieka ja u siebie mam jednomas z g60 docisk vr6 i spieka od Radzika i polecam ,
ładuje ze sprzęgła z pod każdych świateł i nic się temu nie robi
ale jak nie masz zamiaru iść więcej niż seria to nie ma się po co w to pchać
Nigdy nie gadaj z idiotą najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem....
Swap 1.8 T do Golfa mk1
Napewno nie pozostanę przy 150 KM... ma być 200+ więc ze sprzęgłem trzeba powalczyć...
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Swap 1.8 T do Golfa mk1
no to kolejny wydatek
Nigdy nie gadaj z idiotą najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem....
Swap 1.8 T do Golfa mk1
polosie mozna dorobic w motomaxie w toruniu w cenie 200-250pln za sztuke i daja rade. znosza spore moce, nie reklamowalismy jeszcze. buduj te gablote, lubie takie odwazne, niepozorne, dobrze latajace projekty. powodzenia
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: Swap 1.8 T do Golfa mk1
zapraszam do tczewa , co prawda nie 1,8t ale pg w takiej samej konfiguracji na duzej skrzyniKoniu14 pisze:no ja chętnie bym zobaczył swapa 1.8t do mk1 (silniki + skrzynia 1.8t) w którym wykorzystano seryjne półośki z mk1 bez ich modzenia ....
spokojnie poloski z mk1 gti daja rade na setce przegubie i duzej skrzyni (o ile flansze przy skrzyni standardowe)
co do sprzegla przy tej mocy to wogole nie wchodzilbym w 210mm i mala skrzynie
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Swap 1.8 T do Golfa mk1
Panowie a macie może jakiś patent na podłączenie linki prędkościomierza pod zegary "cycki" ?
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT