![food :food:](./images/smilies/food.gif)
![satan :satan:](./images/smilies/satan.gif)
Masz moze jakies filmiki jak lata to na obecnym setupie? Ewentualnie z czym sie lapales i jaki wynik to bym mial poglad jak to jedzie i czy zostaniesz w zasiegu mojego wzrokuTurboKlekot++ pisze:no popowtrysk ...moj seryjnie 110 na pompie...ale teraz zimno i jak by skrzydel dostal...
Na wiosne mozna sie zlapac .jak wsadze walek SDI i Pompa tuning przejdzie mysle tylko czy na VC wyjdzie wiecej jak 220 a jak nie Za GTB 22 sie rozejze
sory za OT
nie wychwalaj się tak tylko wrzucaj filmikiTurboKlekot++ pisze:hilmikow nie mam bo sam jezdze a ciezko zmieniac biegi i krecic...
ale moja nazeczona mam a4 b7 2007 2.0TFSI PO CHIPIE 265 KM ale w automacie wiec niema szans tak do 160km/h pozniej juz predkosciua bierze
a4 b7 3.2 fsi quattro czyli 255km na odcinku radzyminskiej około 300-400 m łeb w łeb nie wiem czy automat czy nie byłem przed nium a on za mna i ciagle taka sama odległosc
a5 kolegi 2010 rok 3.0 240 km 500nm manual - tez radzyminska odcinek od Mc Donald do 1 swiateł jakies 400-500 m maks (180km/h) poł długosci był przedemna ale to dlatego ze ja niemam zadnych kontroli trakcji wiec 2 bieg szlifował asfalt a on quattro
Ford ST ten 225 km dolot zrobiony i wydech wiec pewnie wiecej na Torunskiej dop przy 160km odszedł na 1,5 długosci
E92 Kolegi po chipie seria 186km po chipie ma 220km dostał 2 długosci.. masa jednak wieksza a oboje na 18'
teraz mam 16' i ciezko z trakcja zeby ruszyc szybko ale idzie lepiej
tak to s8 lece i wiekszosc to z rolki
dzis brat kupił golfa 5 GTD PO CHIPIE ALE NIE WIADOMO ILE ale idzie ładnie... sproboje nagrac jakos.
TurboKlekot++ pisze:a wy jak krecicie filmiki... jakos tel przymocowany czy pasarzer jakas podpowiedz?
i tez beda Ci pisac " szacun 190km/h Ty zmieniasz bieg i jeszcze nagrywasz" bo ruszalem kamerka na statywie i mysleli ze 3mam w recekrzysiek1606 pisze:TurboKlekot++ pisze:a wy jak krecicie filmiki... jakos tel przymocowany czy pasarzer jakas podpowiedz?
musisz zainwestować w rejestrator
Tez tak myslemonopolowy pisze:TurboKlekot++, a ty nie masz przypadkiem adrian na imię?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości