Jak vagiem włączyć I bieg wentylatora chłodnicy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.
Jak w temacie. Jak vagiem sprawdzić czy działa mi pierwszy bieg wentylatora na chłodnicy? Mam podejrzenie, że nie działa a ze jest zimno to nie uśmiecha mi się mostkowanie wtyczki....
Jak w temacie. Jak vagiem sprawdzić czy działa mi pierwszy bieg wentylatora na chłodnicy? Mam podejrzenie, że nie działa a ze jest zimno to nie uśmiecha mi się mostkowanie wtyczki....
Zrób test zegarów 17-instruments >03 output tests. Klikasz "next"do włączenia wentylatorów .
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=140&t=406534" onclick="window.open(this.href);return false;
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
hmmm...nie wiem czy to nie załączy drugiego biegupsilos1 pisze:Zrób test zegarów 17-instruments >03 output tests. Klikasz "next"do włączenia wentylatorów .
Re: Jak vagiem włączyć I bieg wentylatora chłodnicy
Qto pisze:hmmm...nie wiem czy to nie załączy drugiego biegupsilos1 pisze:Zrób test zegarów 17-instruments >03 output tests. Klikasz "next"do włączenia wentylatorów .
Załączy
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Nic innego na sprawdzenie wentylatorów "bez brudzenia rąk"nie wpadło mi do głowy
Siema,psilos1 pisze:Zrób test zegarów 17-instruments >03 output tests. Klikasz "next"do włączenia wentylatorów .
który test dokładnie załącza wentylatory? Ten od sprawdzania wskazówki temperatury? Bo nie przypominam sobie żeby wentylatory startowały podczas testowania. Mam immo3 i może to ma znaczenie.
Da się jeszcze z innego miejsca w VAG sprawdzić czy wentylatory prawidłowo się odpalają?
Golf MK3 by killah : viewtopic.php?p=3276083#3276083 - RIP
Passat B3 Daily Car by killah : viewtopic.php?f=91&t=558831 - SOLD
Passat B3 Daily Car by killah : viewtopic.php?f=91&t=558831 - SOLD
- Qto
- _
- Kontakt:
Z tego co pamiętam, to jest to zależne od licznika...na immo2 pół fis wentylator się włączał. Na pełnym fisie immo3 już nie...chyba z powodu braku kontrolki temperatury.
Z tego co pisałeś w innym temacie wynika, że jeden z wentylatorów nie działa - są one połączone równolegle i pracują zawsze razem. Nie może sytuacji kiedy jeden wentylator się kręci, obojętnie na którym biegu, a drugi stoi.
Z tego co pisałeś w innym temacie wynika, że jeden z wentylatorów nie działa - są one połączone równolegle i pracują zawsze razem. Nie może sytuacji kiedy jeden wentylator się kręci, obojętnie na którym biegu, a drugi stoi.
Na pełnym fisie immo 2 test wentylatorów tez działaQto pisze:Z tego co pamiętam, to jest to zależne od licznika...na immo2 pół fis wentylator się włączał. Na pełnym fisie już nie...chyba z powodu braku kontrolki temperatury.
- Qto
- _
- Kontakt:
zapomniałem dopisać że immo3...nie miałem żadnego pełnego fisa immo2...edytowałem