MFD ver. D brak kodu
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
MFD ver. D brak kodu
Witam jestem szczęśliwym posiadaczem nawigacji MFD niestety nie mam do niej kodu. Navi kupiłem na szrocie i w aucie nie było kodu. W ASO za odzyskanie kodu życzą sobie około 100zł. Mam numer vin auta z którego została wyciągnięta navi. Podpowie kotoś z kolegów czy w jakimś ASO są wstanie podać mi kod bezpłatnie ewentualnie poleci jakiegoś magika które odzyska mi kod w dobrej cenie.
MFD ver. D brak kodu
Odczytanie kodu z E-PROMu to koszt 30-50zł idz do elektronika i Ci to ogarnie.
Bez dymu nie ma ognia... TDI
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
MFD ver. D brak kodu
Obdzwoniłem kilku w Olsztynie i w zasadzie jeden powiedział że sam to jest w stanie zrobić ale za 120zł a reszta rozkłada ręce. Może ma ktoś jakiś namiar w warmińsko-mazurskim albo w na trasie Olsztyn-Ostrołęka
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
MFD ver. D brak kodu
Nie wiem czy jest on na podstawce czy lutowany ale tak czy siak wyjęcie i odczytanie zawartości w programatorze nie jest czymś nadzwyczaj skomplikowanym.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
MFD ver. D brak kodu
Dokładnie dlatego 120zł to conajmniej śmieszna cena. Kolego mishaxxl, szukaj dalej to usułga powinna kosztować w przedziale 30-50zł.k0nr4d pisze:Mając program i kabelek to minuta roboty z podrapaniem się po głowie
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
MFD ver. D brak kodu
Dzięki za podpowiedz narazie obdzwaniam wszystkich i prawie nikt się tym nie zajmuje, mam kolejnego Pana który zdejmie za 100zł będę szukał aż znajdę kogoś kto ściągnie w racjonalnej cenie.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
MFD ver. D brak kodu
Udało mi zdobyć kod z salonu vw za darmo. Dla potomnych jak ktoś by szukał W Olsztynie lub Ostrołęce gdzie można odczytać kod w rozsądnej cenie : Ostrołęka sklep komputerowy Enter na Głowackiego oraz Kołobrzeska Olsztyn serwis GSM