GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
Rozmiar jak najbardziej zacny. I za to plus.
Powiedz Gonzo czy nie boisz się przy tych kątach o opony? Ja przy lekkiej glebie, ale w 4motion i "lekkich" kątach po sezonie miałem Nankangi trochę wyząbkowane z tyłu.
Powiedz Gonzo czy nie boisz się przy tych kątach o opony? Ja przy lekkiej glebie, ale w 4motion i "lekkich" kątach po sezonie miałem Nankangi trochę wyząbkowane z tyłu.
http://www.cultstyle.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Montaż opon będzie pewnie po świętach. Budżak, jeśli chodzi o szybkie zużywanie się opon to jestem tego świadomy, ale na tym etapie każda modyfikacja już jest bardzo kosztowna i z tym trzeba się liczyć. Albo wygląd albo użyteczność niestety
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Hehe! Grubo! Dawaj, dawaj z tymi oponkami to bede widzial co mnie czeka. To samo zamawiam na dniach
PETARDA!!!!
przyłącze się do pytania co to za camber? samoróba, od mapeta czy jak? jakiś namiar bo też bede zakładał....
opony szybko będą szły ale do pracy na codzień tym gofrem raczej nie jeździsz
aha i zakładaj negatyw na drugą str. żebyś mógł zrobić zdjęcie jak dupcia teraz wygląda!...
przyłącze się do pytania co to za camber? samoróba, od mapeta czy jak? jakiś namiar bo też bede zakładał....
opony szybko będą szły ale do pracy na codzień tym gofrem raczej nie jeździsz
aha i zakładaj negatyw na drugą str. żebyś mógł zrobić zdjęcie jak dupcia teraz wygląda!...
U mnie na razie jest samoróbka, u mapeta camber ma zakres do +1,5 stopnia. A ja mam na ten moment zrobiony ok +2-2,5 stopnia i wszystko było dopasowywane tak żeby felga się idealnie zgrywała z błotnikiem, na tym głównie mi zależało
Na ten moment przy oponie 225/35 i z negatywem udało się osiągnąć glebę jak poniżej. Myślę że przy oponie 215/35 uda się wcisnąć rant błotnika między rant felgi a oponę, ale to się okaże
Eee, wlasnie tak jest "fajnie" , typowo golfowo, tak charakterystycznie.
Odp: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Coś w tym jest, ale ładniej wygląda jak jest cofnięta.
Szast prast przez TapaTalk
Szast prast przez TapaTalk
Ranty się świecą, tylko są przykurzone, jak i całe auto, poza tym zdjęcia robione kalkulatorem. Belka zostanie tak jak jest, bo jakoś mi się bardziej podoba, a drugą sprawą jest to że jest to technicznie nie możliwe w moim przypadku
Zboczeniec.
http://www.cultstyle.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;