Co sadzicie o zmianie oprogramowania w golfie III gt 1,8?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
budzio18, jeśli chodzi o sprawy elektroniki, chipowania itp to GTO jest jedną z najlepiej znających się na tym osób na naszym forum. W celu uzyskania bliższych informacji napisz do niego na PW (przycisk pod jego postem).
wozekGTD, chłopcze blady, pyskować to bedziesz mi mógł jak będziesz miał tyle punktów POMÓGŁ co ja. Liczba postów nie jest ważna. Jeśli choć przez sekundę dopuściłeś do swojej główki myśl ze to gó*no za 30 pln moze byc jednak cos więcej warte (a tak wnioskuje z twoich wypowiedzi) to zostawiam to bez komentarza.
wozekGTD, chłopcze blady, pyskować to bedziesz mi mógł jak będziesz miał tyle punktów POMÓGŁ co ja. Liczba postów nie jest ważna. Jeśli choć przez sekundę dopuściłeś do swojej główki myśl ze to gó*no za 30 pln moze byc jednak cos więcej warte (a tak wnioskuje z twoich wypowiedzi) to zostawiam to bez komentarza.
z tego co widzę to najblizszy tego byłeś właśnie ty Kilka razy w tygodniu ktos z forum odkrywa magiczny super-hiper-mega chip uniwersalny +30 KM +50nm na allegro wiec nie dziw sie ze reakcje bardziej zaawansowanych userów sa różne.a tak to ktos jeszcze kupi tego "chipa"
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Gratulacje od dzisiaj jestes moim guru. Rozbawiles mnie tym "pyskowaniem" no ale coz nie kazdy potrafi zrozumiec delikatne aluzje. A co do Twoich postow to powiem tyle ze uzytkownik zakladajacy ten temat nie jest chyba jakims bardzo aktywnym userem tego forum wiec taka swoja niezyklą ironią mogles go wprowadzic w blad. Koniec, lepiej juz nie bede odchodzil od tematu.
- vVVitozzzzz
- Mały gagatek
- Kontakt:
Siema wszystkim... NO to tak: JA chcialbym wrocic do pytania kolegi czy mozna zastosowac chip ktory przypisany jest komputerowi 037 906 024 D do komputera 037 906 024 B ? .... i chcialbym sie tego dowiedziec , Tylko jak sie ktos nie zna lub nie ma pewnosci to niech nie pisze glupot bo to moze grozic uszkodzeniem komputera....... mam racje ?
............."Należy się zmieniać, by jakim jest się pozostać"
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ziomuś zejdz z tonu, w wolnossaku dobry program podnosi nieco moc i zmniejsza spalanie, wiec tutaj na stacji sie zorientujesz co i jak...wozekGTD pisze:Gratulacje od dzisiaj jestes moim guru. Rozbawiles mnie tym "pyskowaniem" no ale coz nie kazdy potrafi zrozumiec delikatne aluzje. A co do Twoich postow to powiem tyle ze uzytkownik zakladajacy ten temat nie jest chyba jakims bardzo aktywnym userem tego forum wiec taka swoja niezyklą ironią mogles go wprowadzic w blad. Koniec, lepiej juz nie bede odchodzil od tematu.
jak dla mnie swoimi wypowiedziami udowadniasz ze jestes miszcz i miszczunio dostanie niebawe warna przy takim zachowaniu :green_fuck: :green_fuck:
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
evoevolution pisze:ziomuś zejdz z tonu, w wolnossaku dobry program podnosi nieco moc i zmniejsza spalanie, wiec tutaj na stacji sie zorientujesz co i jak...wozekGTD pisze:Gratulacje od dzisiaj jestes moim guru. Rozbawiles mnie tym "pyskowaniem" no ale coz nie kazdy potrafi zrozumiec delikatne aluzje. A co do Twoich postow to powiem tyle ze uzytkownik zakladajacy ten temat nie jest chyba jakims bardzo aktywnym userem tego forum wiec taka swoja niezyklą ironią mogles go wprowadzic w blad. Koniec, lepiej juz nie bede odchodzil od tematu.
jak dla mnie swoimi wypowiedziami udowadniasz ze jestes miszcz i miszczunio dostanie niebawe warna przy takim zachowaniu :green_fuck: :green_fuck:
ten post jest z 2006 roku
[img]http://forum.vwgolf.pl/images/photos/d9acee05471a6c296a0c6.jpg[/img]
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wiem jaja se robie:) + za spostrzegawczosc:D:D
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT