Jaki typ kopułki i palca
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki typ kopułki i palca
Witam
Szybkie pytanie:
Na allegro sa chyba 3 typy kopułek i palca, chciałbym się dowiedzieć jaki mam zamówić żeby było dobrze.
1.4 benzyna 60 koni 1992 rok, silnik ABD.
Szybkie pytanie:
Na allegro sa chyba 3 typy kopułek i palca, chciałbym się dowiedzieć jaki mam zamówić żeby było dobrze.
1.4 benzyna 60 koni 1992 rok, silnik ABD.
Jaki typ kopułki i palca
KurierOPL, nie pomogłeś, zamówiłem to co mi doradziłeś i części okazały się złe
- Paweł Marek
- V.I.P.
Jaki typ kopułki i palca
grezliq, słyszałeś o zasadzie ograniczonego zaufania? Kolega podał ci do 1.8-2.0, ale przecież starczyło wklepać te numery w Google i wiedziałbyś o tym w ciągu 5 sekund.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Re: Jaki typ kopułki i palca
Kolego, gdybym chcial znac modele do 2.0 to napisalbym 2.0. Napisalem wyraznie 1.4 wiec nie rozumiem dlaczego ktos podaje mi do 2.0.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Jaki typ kopułki i palca
Zwykła pomyłka odpowiadającego, co można więcej napisać, poza tym że napewno rozmyślnie w błąd cię nie wprowadził. Należy sprawdzać takie informacje, Google momentalnie wypluwają odpowiedzi jeśli ma się numery wypisane.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.