przy uczelni? Tak to ja ;DGTI2007 pisze:Korno Ty nie stoisz czasami na mickiewicza??? Jesli tak wylaz na parking..
Jaki wydech wybrać?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Jaki wydech wybrać?
Jaki wydech wybrać?
Poszukaj nastepnym razem
Mojej bryki i srmtawaj kolo mnie;) Poznasz ja na pewno;)
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Re: Odp: Re: Jaki wydech wybrać?
Żle mnie zrozumiałeś, nie pisałem że ten czy inny napęd jest lepszy bo to zależy gdzie silnik jest. Ferrari czy Porsze mają silnik centralnie i z tyłu odpowiednio więc to zupełnie inna bajka.gre pisze:Nie gustu tylko fizyki.korzen88 pisze:FWD - bardziej przewidywalne bo samym odjęciem gazu można wrócic na pożadany tor jazdy, na zakręcie za dużo gazu - podsterowność - walisz przodem w drzewo.
RWD - mniej przewidywalne - za dużo gazu - za puźna kontra - i walisz w drzewo tylko że tyłem.
Nie ma sensu się sprzeczać który napęd lepszy bo to kwestia gustu.
EOT
Najszybsze auta sa fwd czy rwd ?
Prawdziwe samochody sa fwd czy rwd?
1 i 2 : rwd. Widziales porsche badz ferrari fwd ?
Fwd bardziej przewidywalne dlatego 95% aut jest fwd ale nie znaczy to ze jwst to lepszy naped od rwd. Dla mnie to najgorszy naped z 3ch mozliwych
Wysłane z mojego GT-I9300
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Jaki wydech wybrać?
GTI przód Napęd audi 4x4 a więc i mam też tylno napędówkę:) Rower:)
Re: Jaki wydech wybrać?
Ok rób to samo to się jakoś na pewno spotkamy!GTI2007 pisze:Poszukaj nastepnym razem
co do napędu to RWD uważane są za lepsze. Jeździłem paroma Beemkami z tyłem i owszem zabawa fajna itd, ale w moim młodym wieku wole narazie polatać FWD - troche się boję auta z napędem na tył i dużą mocą w zimę z napędem na tył też jest tragedia żeby się normalnie poruszać - takie moje zdanie (powtarzam nie mówię, że FWD jest ogólnie lepsze )
Jaki wydech wybrać?
Widziałem dzisiaj ale nie miałem się gdzie wcisnąć Kolego:)
Jaki wydech wybrać?
Mam pytanie do tych którzy mają kompletny układ typu race od MG. Czy mieliscie kiedyś problemy z policją?Chodzi mi o to czy się przyczepiali o głośność.
Jaki wydech wybrać?
Nie przyczepią się chyba że będziesz go mega kręcił mowie tutaj o 4-5 bo jest głośno...
Jaki wydech wybrać?
Według ustawy:
Samochody z silnikami o zapłonie iskrowym: 93dB
Samochody z silnikami o zapłonie samoczynnym: 96dB
Panowie jak zakładaliście to pewnie padło takie pytanie w mg ???
race mieści się w tych granicach ???
sam na wiosnę będę zakładał także dobrze wiedzieć
Samochody z silnikami o zapłonie samoczynnym: 96dB
Panowie jak zakładaliście to pewnie padło takie pytanie w mg ???
sam na wiosnę będę zakładał także dobrze wiedzieć
Odp: Re: Jaki wydech wybrać?
Jaja sobie robisz?dunios pisze:Według ustawy:
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Odp: Jaki wydech wybrać?
I jak ? Warto brac Milteka ? Mi sie podoba dzwiek mojego . No i jest to cos innego niz w kazdym polskim r . MG.
Jaki wydech wybrać?
Oplaca sie:D:)
Jaki wydech wybrać?
@gre/GTI2007: Jakie wersje macie? Nie mogę się zdecydować między cat-back od MG "race" a Milltek "non resonated"...Nadają się te układy na długie trasy?W szczególności na autostrade bo jeżdże dużo w niemczech...
Jaki wydech wybrać?
Wersja mam race na autostradzie troche buczy i nie ma co ukrywac... ale jedz do MG , MIchał wyspawa CI taki jaki będziesz chcial cichy głosny abrdzo głośny:):) i bedzie po sprawie:)