spray do przyciemnienia lamp??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
spray do przyciemnienia lamp??
mam pytanko jaki jest najlepszy spray do przyciemnienia lamp??
w jakich sklepach mam go szukac???
i czy przyciemnienie sprayem to dobre rozwiazanie??? moze znacie jakies lepsze sposoby??
w jakich sklepach mam go szukac???
i czy przyciemnienie sprayem to dobre rozwiazanie??? moze znacie jakies lepsze sposoby??
....::::VW Passat 1.8 Kombi::::.....
MoJe AuTkO : http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2202
MoJe AuTkO : http://vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2202
Ja sciemnialem lampki sprayem MOTIP w mk2.Dol lampy polecialem kolorem czerwonym a gore czyli kierunek i wsteczny czarnym,lampki staly sie zywszei nabraly kolorow,z tym ze jak bys pryskal czrnym to delikatnie 1 warstwa cieniutka a potem 2 i to wystarczy bo zrobisz murzyna:))),sle ci fote moich powodzonka,aha jakbys cala czerwonym pojechal to tez spoko wyglada:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja dół malowałem czerwonym i kolor sie ozywił.Kierunek i wsteczny czarnym.Zarówek nie musisz zmieniac tylko uwazaj z przyciemnieniem na czarno zeby nie przesadzic i bedzie git79Adam79 pisze:Witam
Ile panowie kosztuje taki spray-mam czarnego golfa i chciałbym mieć takie lampy jak na fotce (moje są zwykłe tzn. pomarańczowy kierunek, biały wsteczny i reszta czerwona)
ps. czy trzeba po takim malowanku jakieś żarówki wymieniać
- king66
- Użytkownik
- Kontakt:
pieter jaki masz kolor furaka????
granat zwykly czy czarny??? czy jakis metalizowany???
bo jak masz zwykly granat to wygladaja extra i sobie cos podobnego zrobie...
a jesli nie to i tak walne na czerwono calosc...
pytanie: lakier od wew czy na zew???? nigdy nie robilem takich zabiegow... wiec bez smiania sie
granat zwykly czy czarny??? czy jakis metalizowany???
bo jak masz zwykly granat to wygladaja extra i sobie cos podobnego zrobie...
a jesli nie to i tak walne na czerwono calosc...
pytanie: lakier od wew czy na zew???? nigdy nie robilem takich zabiegow... wiec bez smiania sie
tak naprawdę to tylko M-B W114280CE albo carrera911 72' ...oba mnie kręcą (MB, VAG, PORSCHE... reszta to podróba)
- king66
- Użytkownik
- Kontakt:
thx to juz mam temat do zrobienia na wiosne...vszywiec pisze:king66 lakier nakladaj cieniutkimi warstwami na zew. kloesze ustaw poziomo i psiknij 2-3 warstwy.
fura bedzie kozacka.
pozdrawiam:vszywiec
chyba sobie tez zapodam kierunki z przodu na ciemno...
chyba ze gdzies trafilbym biale klosze...
a na razie walcze z wnetrzem i piszczeniem roznych *#cenzura#*
pozdro
tak naprawdę to tylko M-B W114280CE albo carrera911 72' ...oba mnie kręcą (MB, VAG, PORSCHE... reszta to podróba)