Zatrzaśnięte drzwi tył
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zatrzaśnięte drzwi tył
Od dwóch dni próbuję otworzyć tylne lewe drzwi i nic, rygiel wciśnięty, przy próbie wyciągnięcia wraca spowrotem, klamka zarówno wewnętrzna jak i wewnętrzna nie otwiera drzwi, zdemontowana tapicerka drzwi, ale jest problem z wyjęciem szyby, kołki wybite jednak bez demontażu tej małej szybki nie da rady wyjąć prowadnicy, może ktoś miał podobny problem i co zaradzi?
-
- VWGolf.pl Killer
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Zatrzaśnięte drzwi tył
Szukajka nie gryzie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=2&t=29470" onclick="window.open(this.href);return false;
Pkt.2 regulaminu.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=2&t=29470" onclick="window.open(this.href);return false;
Pkt.2 regulaminu.
Zatrzaśnięte drzwi tył
post podany przez Michał_1977 nic nie wnosi do tematu bo to nie ten problem, drzwi nie otwierają się ani od wewnątrz ani od zewnątrz, a żeby zmienić pozycję blokady muszą być otwarte drzwi, to w jaki sposób wyjąć szybę skoro nie mieści się bo jest prowadnica?
-
- VWGolf.pl Killer
Zatrzaśnięte drzwi tył
Opuszczasz szybe Wyciągasz uszczelki ,odkrecasz prowadnice wyciągasz jedną a potem drugą szybe !
-
- VWGolf.pl Killer
-
- VWGolf.pl Killer
Zatrzaśnięte drzwi tył
no właśnie nie moge jej zdjąć jakby coś trzymało, i właśnie zastanawia mnie czy prowadnica przykręcona jest do blachy?
-
- VWGolf.pl Killer
Zatrzaśnięte drzwi tył
tak, juz wiem o co chodzi popatrzyłem na allegro jak wyglądają te blachy od tyłu i faktycznie, musiało trzymać na kołkach, szyba luźna, jutro spróbuję się dostać, ale rozjaśniłeś mi troche sprawę kolego.
-
- VWGolf.pl Killer
Zatrzaśnięte drzwi tył
Blacha jest przyklejona na taką mase musisz w koło oderwać podnieść do góry wysunąć dół blachy z mechanizmem i wyciągnąć w dół , tylko musisz szybe wcześniej odczeoić z mechanizmu i podnieść do góry jest tam takie okienko zaślepione plastikiem żeby szybe odczepić! a prowadnica ma srube na śrubokret w górnym rogu jak opuścisz szybe pod uszczelką i chyba na drzwiach jest mała zaślepka jak wchodzi prowadnica w drzwi to 10 cm od góry tak mi sie wydaje
-
- VWGolf.pl Killer