Ośmieszenie posiadaczy golfów
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Odp: Ośmieszenie posiadaczy golfów
Jak ktoś się śmieje z golfów to ja też to robię a tak naprawdę to oni mi zazdroszczą takiego auta.
- lukasz60716
- Mały gagatek
Ci co robią takie demoty albo śmieją się z nas posiadaczy VW zajebiście nam zazdroszczą niech się pochwalą czym jeżdżą mogę się założyć że jest to fiat albo ford z rurą od stara
jhosef pisze:Krytyka tak. Ale Ty jesteś przekonany o świętości własnego zdania. A krytyka to jedyne co można od Ciebie usłyszeć.
A ty jesteś przekonany o świętości swojego zdania, bo nie postępujesz zgodnie z regulaminem banując mnie, usuwając zdjęcia z moich wpisów choć całe forum to wielka linkownia zdjęć i takie coś nazywa się nadgorliwość, w dodatku masz na to przyzwolenie od administracji.
Regulamin zaś nie zawiera ani słowa o konstruktywnej krytyce. Odsetek mojej krytyki i pochwał na tym forum, ma się tak jak odsetek dobrych projektów do takich, które tylko was ośmieszają jako społeczność. I jeśli ktoś wrzuca silnik do świeżo pomalowanego auta a reszta mu klaszcze, to jestem święcie przekonany w swoim zdaniu, i mam do tego prawo według panującego tu regulaminu, (tak samo jak i prawo takie ma ten co wrzuca ten silnik do swojego bagażnika) że taka tendencja zaniża wartość forum, i daje powód do ośmieszania nas/was jako społeczności, na co ja np się nie zgadzam, i dlatego poprosiłem o usunięcie swojego projektu i zyje w zgodzie ze sobą, a nie w zgodzie innych śmieciowych projektów, często tu zbierających oklaski.
Poproszę o zgodę autora na zamieszczanie jego zdjęć. Nie masz zgody znaczy nie masz prawa do zamieszczania cudzego zdjęcia.SZOPENN pisze:A ty jesteś przekonany o świętości swojego zdania, bo nie postępujesz zgodnie z regulaminem banując mnie, usuwając zdjęcia z moich wpisów choć całe forum to wielka linkownia zdjęć i takie coś nazywa się nadgorliwość. Regulamin nie zawiera ani słowa o konstruktywnej krytyce.
Nie ode mnie dostałeś tego bana...
Mylisz projekty z Naszymi autami. W projektach są auta weryfikowane. W naszych autach każdy ma prawo założyć temat.
Będziesz moderatorem/administratorem to się będziesz mógł nie zgadzać czynnie.SZOPENN pisze:na co ja np się nie zgadzam,
Waszą weryfikacje to widać na przykładzie mojego wątku... rzeczywiście miało to dla was wielkie znaczenie, że projekt był TOP...jhosef pisze:Mylisz projekty z Naszymi autami. W projektach są auta weryfikowane. W naszych autach każdy ma prawo założyć temat.
Dokładnie.. i dlatego przywiera do was łatka takich a nie innych. I to właśnie jest odpowiedź na "całe ośmieszanie"jhosef pisze:W naszych autach każdy ma prawo założyć temat.
I nie chodzi tu o to czy ktoś ma prawo zrobić ze swoim autem to co chce... oczywiście ma prawo. Tylko czy z perspektywy miłośnika marki bądź forum, które moim zdaniem ma duży wpływ na kreowanie waszego wizerunku na tle społeczności motoryzacyjnej , taki ktoś powinien dostawać przyzwolenie na niszczenie/wieśniaczenie/partaczenie auta tylko dlatego że jest jego...... na to pytanie niech każdy sobie odpowie sam.
I niestety Panowie, nie szanujecie Siebie.. to i szacunku się nie spodziewajcie.
akurat administrator do czynnej niezgody mi nie jest potrzebny....jhosef pisze:Będziesz moderatorem/administratorem to się będziesz mógł nie zgadzać czynnie.
PS. jakim prawem kasujesz linka z mojej wypowiedzi?? LINK też jest prywatny???
Jakby ktoś nie wiedział, to silnik w bagażniku nowopolakierowanego auta, można zobaczyć w wątku użytkownika grzesiekmk2 - tego też mi zabronisz???
Ostatnio zmieniony pn sty 14, 2013 20:43 przez SZOPENN, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo nie masz prawa zamieszać go tutaj w tym konkekscie.SZOPENN pisze:PS. jakim prawem kasujesz linka z mojej wypowiedzi?? LINK też jest prywatny???
Dalsza dyskusja z Twojej strony zakończy się ostrzeżeniem.
SZOPENN dopiero co cie dopuszczono od nowa do forum zaczynasz swoje znowu masz bana ode mnie, za darmo jak nie wiesz za co
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
Re: Ośmieszenie posiadaczy golfów
Szopen, mam dla ciebie rade a nawet dwie.
Po pierwsze - jest coś takiego jak PW, więc jak masz coś do kolegów z forum to z tego PW korzystaj a nie wylewasz tutaj swoje żale.
Po drugie - każde auto jest własnością prywatna, modyfikacje są indywidualne -a ty ewentualnie możesz ocenić w sposób inteligenty zamiast jechać po człowieku bo ma inny gust niż ty.
I dodam od siebie, że jeżeli ktoś ma , mówiąc w sposób delikatny " śmiesznie zrobione auto " , to nie oznacza to ,że niszczy opinie forum czy też użytkowników.
Bo idąc twoim tokiem myślenia, oznaczałoby ,że każdy Polak to złodziej a Włoch to gej.
Koniec.
Po pierwsze - jest coś takiego jak PW, więc jak masz coś do kolegów z forum to z tego PW korzystaj a nie wylewasz tutaj swoje żale.
Po drugie - każde auto jest własnością prywatna, modyfikacje są indywidualne -a ty ewentualnie możesz ocenić w sposób inteligenty zamiast jechać po człowieku bo ma inny gust niż ty.
I dodam od siebie, że jeżeli ktoś ma , mówiąc w sposób delikatny " śmiesznie zrobione auto " , to nie oznacza to ,że niszczy opinie forum czy też użytkowników.
Bo idąc twoim tokiem myślenia, oznaczałoby ,że każdy Polak to złodziej a Włoch to gej.
Koniec.
moje GTI ~~~~> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=439807
Pług&Play
Cały mój kraj >> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=519472" onclick="window.open(this.href);return false;
- kacper13
- Ma gadane
- Auto: Golf 3 .1,6 .93r .GL
Z tego co mi wiadomo to jest to dział o osmieszanie posiagaczy vw a nie kłutnia ,są zdięcia i na jch podstawie wypowiedzmy sie na jch temat . widziałem wiele zdięć a nawet na żywo przeróbki vw i niektóre są super a niektóre obrzydliwe na 30 stopniowym mrozie nie wsiadł bym do tego ale może się komuś to podoba. Więc zakonczcie te kłutnie i dajcie następne zgięcia , bo tego jeżdzi kupe po naszych pięknych drogach.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Jeśli ktoś się śmieje z Golfa, a często tak jest wśród znajomych to pokazuje im tem filmik i pytam czy ich bryki to potrafią
http://www.youtube.com/watch?v=qHT-*#cenzura#*
http://www.youtube.com/watch?v=qHT-*#cenzura#*
-
- Nowicjusz
Ja dużo trochę widziałem wieśniaków jak robią samemu tuning autka i to była największa porażka.Miałem goferka 3 i gdyby nie kasacja to bym nim smigal do tej pory a teraz mam 4 i jak narazie nie nazekam i pomalutku cos tam zawsze se ulepsze ale nie do przesady.
Pozdrawiam
Pozdrawiam