Navigacja do 300zl
-
- Mały gagatek
- WormsCrew88
- Nowicjusz
- Kontakt:
Navigacja do 300zl
polecam popatrzeć w chińskich sklepach internetowych faktycznie trzeba trochę poczekać ale można wyrwać dobry sprzęt w dobrej cenie
-
- Mały gagatek
Re: Navigacja do 300zl
co masz na myśli pisząc chińskie sklepy internetowe? Pojedyncze sztuki czy hurt jak alibaba.com (bo o tym to słyszałem). Chyba nie opłaca się ściągać detalicznie sprzętu spoza UE.
-
- Nowicjusz
Navigacja do 300zl
Tak jak wspominałam nawi sprawuję się fajnie, nie mam najmniejszych problemów z obsługą. W miarę szybko łapie sygnał. Ogólnie jest OK i nie żałujegolfcourse pisze:bo nowe peiyingi są dość dobre. Pisz jak ci się będzie sprawowała później.
-
- Mały gagatek
no to git, ja w każdym razie wciąż jeżdżę na złomiastym larku który to zasięgu łapać nie raczy :/ jak będę miał jakąś kasę to też chyba biorę jakiegoś peiyinga.
Kolega od chińskiego sklepu chyba się speszył. Ciągle czekam na odpowiedź.
Kolega od chińskiego sklepu chyba się speszył. Ciągle czekam na odpowiedź.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Navigacja do 300zl
Najprawdopodobniej do podlutowania masz przewód antenowy. Ja kupiłem w ten sposób swojego Larka za grosze. Niby uszkodzony, a polutowałem antenę i śmiga do dziśgolfcourse pisze:zasięgu łapać nie raczy
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
to powiedz mi czego nie robią w chinach Używałem tomtom-a potem mio obecnie to samo mio lecz na nim AM i też jest OK . Problem raczej tkwi w głowie kupującego(pytającego) czego chcek0nr4d pisze:I Lark i Mio są chińskimi cudami
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Navigacja do 300zl
Mnie chodzi o to, że Lark i Mio to są chińczyki czystej wody, firmy zamówiły sobie setki tysięcy sztuk i dostali swoje logo na nim, natomiast TomTom to firma z tradycjami i nadzór nad projektowaniem i produkcją już zupełnie inny. Żeby nie było, że psioczę - sam używam Larka, bo to bardzo dobry sprzętpawel1971 pisze:to powiedz mi czego nie robią w chinach
Navigacja do 300zl
Tomtom jest faktycznie dobrym urządzeniem kupując weź pod uwagę że tam nie zrobisz nic. Nie lubię byc uzależniony do producenta. Kupując navi kierowałbym sie uniwersalnością i polecałbym jednak coś do czego będzie mógł wgrać takie mapy jakie będziesz chciał.
Mp3 w navi? Kto z tego korzysta w dzisiejszych czasach?
Mp3 w navi? Kto z tego korzysta w dzisiejszych czasach?
-
- Nowicjusz
Navigacja do 300zl
S-K-S w mojej jest taka możliwość choć trochę kłopotliwe ale do obejścia Wiem, że kolejna będzie na androidzie.
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Navigacja do 300zl
Witam
Panowie a co sądzicie o NavRoad Auro 2 S ? Może troche ponad 300 ale wydaje się być sensowną propozycją ? czy jest coś co ma te same parametry i jest jeszcze tańsze ?
Pozdrawiam
Panowie a co sądzicie o NavRoad Auro 2 S ? Może troche ponad 300 ale wydaje się być sensowną propozycją ? czy jest coś co ma te same parametry i jest jeszcze tańsze ?
Pozdrawiam
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
Navigacja do 300zl
po upadku na drogę w moim MioMoov 500 wylał się wyświetlacz i zmuszony byłem zakupić coś nowego...
a że mam znowu kogo zapytać, to Pan polecił mi MODECOM FreeWay SX z Automapą i jestem również zadowolony...
troszeczkę może denerwować uchwyt, jeśli ktoś często ściąga i zakłada (np. kilka razy dziennie na urlopie)...
a że mam znowu kogo zapytać, to Pan polecił mi MODECOM FreeWay SX z Automapą i jestem również zadowolony...
troszeczkę może denerwować uchwyt, jeśli ktoś często ściąga i zakłada (np. kilka razy dziennie na urlopie)...
!!!...5 września 2020: 15 lat mojej obecności na forum VW GOLF...!!!
- _pączek_
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Navigacja do 300zl
fajny sprzęt i bez kombinacji można odpalić inny program(TT,iGo)Michael G60 pisze:MODECOM FreeWay SX