Lampy tylne
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Lampy tylne
Witam. Mam takie pytanie odnośnie tylnich lamp jak wyżej w temacie. Mam zamiar zmienić tylne lampy w swojej golfinie ze zwykłych oryginalnych z pomarańczywymi kierunkowskazami, na oryginalne z czarnymi na kierunkowskazie i dziennych, które były przeważnie w dieslach. Czy wystarczy żebym zmienił klosze same, czy musze wraz z wkładem? a drugie pytanie czy chciałby ktoś się zamienić lampami, ja bym dał te z pomarańczowymi kierunnnkowskazami (oryginalne) na te z czarnym (oryginalne),lub czy miałby ktoś za okazyjną cene na sprzedaż. pozdrawiam!
Lampy tylne
Wystarczy zmienić klosze - wkład jest ten sam. A co do lamp to widziałem, że w kąciku jeden z kolegów chce sprzedać lampy highline za bardzo rozsądne pieniądze - także rzuć okiem na temat i zagadaj do niego.
Lampy tylne
W kąciku ktoś za 60 sprzedaje jak dobrze pamiętam
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Re: Lampy tylne
No właśnie, jak jest z tym kącikiem? Czegoś mi tu brakowało od samego początku, a w dziale Giełda same reklamy zewnętrznych sprzedawcówMati2802 pisze:Nie każdy od samego poczatku ma dostep do kaciku
Chyba masz na myśli dział z ofertami sprzedaży a nie kącik "z pogaduchami"Mati2802 pisze:Nie każdy od samego poczatku ma dostep do kaciku
Tak tak, o te.Poper pisze:
Chodzi o te lampy z GTI/Highline? Na allegro pełno jest i można kupić za 200zł komplet
Jak gadałem kiedyś z moderatorem, to podobno jest do tego kąciku dostęp mając 100 postów.Poper pisze:No właśnie, jak jest z tym kącikiem? Czegoś mi tu brakowało od samego początku, a w dziale Giełda same reklamy zewnętrznych sprzedawcówMati2802 pisze:Nie każdy od samego poczatku ma dostep do kaciku