klintonMK2 pisze:tu już zdania są podzielone. jest ona potrzebna na pewno, ale dużo ludzi jeździ bez... i rób waćpan jak uważasz, tylko podobno głowice lubią pekać
lepiej zeby byla
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
klintonMK2 pisze:tu już zdania są podzielone. jest ona potrzebna na pewno, ale dużo ludzi jeździ bez... i rób waćpan jak uważasz, tylko podobno głowice lubią pekać
osobiscie nie widzialem zadnej, a troche ich przerobilem. Cociaz ostatnio sprzedawałem głowice do Mercedesa Vito VR6 gdzie kient twierdzil ze popekała miedzy zaworami i była nieszczelna,S. pisze:Borys, Zajmujesz się głowicami, dużo widziałeś popękanych/przegrzanych głowic VR6 12V?
ja miałem jedną popekaną miedzy zaworami na 6 cyl i 2 pekniecia były do świecyBorys pisze:popękanych
taaa, pewnie... jak każdy zadający tu pytanieBazaMKII pisze:czytałem wszedzie ale nie ma napisane poco się ją zmienia
Dziwne bo ja jezdzilem jakis czas na belce z RP mk2 ... poduszka była miekksza i w koncu padła to wtedy zmieniłem z passataLeadPCT-V.A.G pisze:BazaMKII trzeba zmienić , chyba że wolisz cięcie i spawanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości