MAXIM buduje Rallye
Moderator: G0 Karcio
Silny Rallye - by MAXIM
no xxMAXIMxx, widze ze nie ma pierd... mam nadzieje ze buda bedzie ogarnieta na 100% bo wczesniej niby nowy lakier , ale duzo brakowalo jej do fajnego stanu ,nawet kiedys Ci pisalem ze szczeliny i spasowanie pozostawialo wiele do zyczenia ,dawaj jakiegos aktuala z prac blacharskich i trzymam kciuki
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Silny Rallye - by MAXIM
Prace blacharskie stoją w miejscu bo...... blacharzowi umarła matka w piątek.... nie będę go teraz poganiał. Ale już go zaczął ogarniać. Czekam na podniesienie, bo muszę demontować zawieszenie przód, tył, napędy i też wszystko leci do śrutowania i malowania proszkowego. Na marzec auto będzie już poskładane, to nie ulega wątpliwości.
Zasadniczo już jest to porobione, tylko czeka na lakierowanie bezbarwnym. Pokrywa zaworów jeszcze nie jest polakierowana na tym zdjęciu. Efekt na prawdę zbija z nóg jak to jest skończone!
Tak będzie zrobiona właśnie pokrywa zaworów, kolektor ssący, łapa kompresora, kompresor, alternator, zbiornik płynu chłodniczego, zbiornik płynu spryskiwaczy, zbiorniczek wspomagania. oraz rura dolotu tan gdzie jest COpot.herbiasty pisze:Świetnie to hydro wygląda!
Zasadniczo już jest to porobione, tylko czeka na lakierowanie bezbarwnym. Pokrywa zaworów jeszcze nie jest polakierowana na tym zdjęciu. Efekt na prawdę zbija z nóg jak to jest skończone!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=296391 <--- Moje RALLYE G60+
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Silny Rallye - by MAXIM
Piękny Rallye - jak Ci przyjdze kiedyś do głowy sprzedać go chętnie go kupie
Re: Silny Rallye - by MAXIM
I doubt .zalegus pisze:Piękny Rallye - jak Ci przyjdze kiedyś do głowy sprzedać go chętnie go kupie
Raczej szybko się nie sprzeda - takie auto to dobra lokata na kolejne 10 lat
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Ma gadane
Silny Rallye - by MAXIM
Zacnie to wygląda
Chwała Ci za to że nie idziesz w Clean pod maską... Nie pasuje to w takim samochodzie jakim jest Rallye
Performance na silikonach i bedzie gitara
Chwała Ci za to że nie idziesz w Clean pod maską... Nie pasuje to w takim samochodzie jakim jest Rallye
Performance na silikonach i bedzie gitara
Silny Rallye - by MAXIM
Zastanawia mnie tylko jak będzie wyglądała hydro jak zacznie działać na nią temperatura silnika i warunki atmosferyczne Widzę, że kolega szaleje i prace idą w bardzo dobrym kierunku
Moje BISTRO http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=478952
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Silny Rallye - by MAXIM
Boję się tylko o kolektor ssący. Jest to malowane 2 razy bezbarwnym a wydech będzie owinięty taśmą, więc teoretycznie powinno wytrzymać.
Silny Rallye - by MAXIM
hydrografika ogólnie trwała jest, przynajmniej w teorii. No 10 lat to na pewno nie wytrzyma ale wyglada to to fajnie
the mechanic
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Silny Rallye - by MAXIM
Wizyta w ASO... i tysiak nie mój... Ale komplet ori na zawieszenie jest. Na tył zostają chyba tylko poliuretany, bo nie ma ani ori ani zamienników...
-
- Ma gadane
- maxgt
- Gadatliwa bestia
- Auto: mk4 2.8 4m, lupo
- Silnik: BDE
- Kontakt:
Silny Rallye - by MAXIM
jak sprawdzałem kilka miesięcy temu to ok 100pln było,ale za długo było trzeba czekać i jest bez