lapie fałszywe powietrze
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
lapie fałszywe powietrze
witam
dzisiaj zakładałem gaz i jest problem bo przy przepustnicy jest taki weżyk od podcisnienia i on jest zatkany a nie wczepiony gdzie powinien byc przy przepustnicy a jak sie go tam wczepi gdzie ma byc to auto nie ma wolnych obrotów i przez to nie moga ustawić mi gazu. Czy da sie to jakos naprawić czy tylko wymienic na nowe ?? jest to golf z 1998 1,6 V8 AKL
dzisiaj zakładałem gaz i jest problem bo przy przepustnicy jest taki weżyk od podcisnienia i on jest zatkany a nie wczepiony gdzie powinien byc przy przepustnicy a jak sie go tam wczepi gdzie ma byc to auto nie ma wolnych obrotów i przez to nie moga ustawić mi gazu. Czy da sie to jakos naprawić czy tylko wymienic na nowe ?? jest to golf z 1998 1,6 V8 AKL
lapie fałszywe powietrze
co to egr ?? tylko ja musze to naprawić bo inaczej nie podłaczą mi instalacji idzie to jakos naprawić
lapie fałszywe powietrze
Podłącz vag i sprawdż błędy to podstawa Egr mozna wymienić. Tu masz zdjecie poglądowe http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=140283" onclick="window.open(this.href);return false;
lapie fałszywe powietrze
warsztat gdzie mio zakładali gaz nie mogli sie podłaczyc pod komputer w aucie wiec jutro jade do elektryka
lapie fałszywe powietrze
Na początek sprawdz bezpiecznik 12-zasilanie gniazda diagnostycznego . A tu temat moze pomoże http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=215221" onclick="window.open(this.href);return false;
- hossearkadio26
- Ma gadane
- Kontakt:
lapie fałszywe powietrze
a to co tam jest ?? jak jest przepustnica to tam jest jakieś elektroniczne dziadostwo podobno i do tego dochodzi wężyk od podciśnienia
lapie fałszywe powietrze
ente, jak bezpiecznik dobry i dalej nie będą się mogli podpiąć to radio out, o ile nie jest fabryczne
lapie fałszywe powietrze
ente, u mnie z powodu radia (Blaupunkt Madrid 210) nie łączyło z niczym oprócz ABSu i poduszek. Wyjęcie bezpiecznika radia nie pomagało, trzeba było odłączyć wtyczkę z radia
lapie fałszywe powietrze
a ja mam narazie wlozonego jakiegos chinczyka. a przedtem bez radia to mi sie połaczyli a z radiem nie to je wywale
lapie fałszywe powietrze
a ja mam narazie wlozonego jakiegos chinczyka. a przedtem bez radia to mi sie połaczyli a z radiem nie to je wywale