Czyli mogę iść w te koła? nie będą wystawały ani obcierały? Mają pewnie ok. 24 cm szerokościczarodziej6969 pisze:Pawelek19, będą pasować, różnica zawieszenia GTI od standardowego to jakieś 15-20 mm praktycznie nie zauważalna
Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
Re: Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
24cm to jakieś 9.5cala. Z przodu napewno będą wystawały. Podaj dokładne parametry felgi, szerokość, wysokość i ET bo bez tego to można tylko gdybać
Re: Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
NIe dostałem odpowiedzi na temat et ani szerokości. No nic, bede szukał dalej. A jakie najszersze wejdą do golfika, wybaczcie moją niewiedze ale jestem tylko po liceumczarodziej6969 pisze:24cm to jakieś 9.5cala. Z przodu napewno będą wystawały. Podaj dokładne parametry felgi, szerokość, wysokość i ET bo bez tego to można tylko gdybać
Pawelek19, na przód 8.5 et 30 przy 19calach
a tył hmm 11 a et dopasowane
a tył hmm 11 a et dopasowane
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
możesz być nawet po zerówce, pokaż model felg foto lub aukcję, jeśli latały w mk4 gti to i do ciebie wejdą, ale pokaż najpierw co to za modelPawelek19 pisze:wybaczcie moją niewiedze ale jestem tylko po liceum
co to wnosi do tematu ??M@XIMUS pisze:a tył hmm 11 a et dopasowane
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
Np. odpowiedź na pytanie zadane przez Pawelek19 odnośnie najszerszej felgiStalu pisze:co to wnosi do tematu ??
-
- VWGolf.pl Killer
Panowie jeszcze pytanie felgi 18'' 8' et45 do golfa Iv podejdą czy dystans trzeba założyć i jakie opony najlepiej? pozdrawiam!
muszkatobiasz, z przodu mogą nie wejść, ja bym dawał 15-20mm na przód i 25-30mm na tył to będzie słusznie wyglądać.
Opony w zależności od zawiasu i dystansów - tak z grubsza to 205/45, 225/40 lub 215/40 na małe obniżenie (powiedzmy do -50), a 205/40 lub 215/35 na totalną glebę
Opony w zależności od zawiasu i dystansów - tak z grubsza to 205/45, 225/40 lub 215/40 na małe obniżenie (powiedzmy do -50), a 205/40 lub 215/35 na totalną glebę
-
- VWGolf.pl Killer
To lepiej dać ten dystans i z tyłu grubszy o 10mm a opony np z przodu weższe a z tyłu szersze mogą być?
Felga 18' 8j et 45 nie wejdzie na przód bez dystansu, potrzebny będzie około 0,5/1cm, mam taki sam przód i dałem dystans 18mm i felga jest na równo z nadkolem. Opony mam 205/40 jest delikatny naciąg i fajny wygląd.
muszkatobiasz, na tył ok 10mm grubszy dystans żeby koło podobnie wystawało, jeżeli felgi tej samej szerokości (8j) to raczej cztery takie same opony
-
- VWGolf.pl Killer
Na alllegro jest bardzo mało i w wysokiej cenie około 3tys i ciężko znaleźć nie znając nazw felg
Spokojnie znajdziesz używane ładne felgi do 2500zł
Ciężko tez szukać po nazwie bo na większości aukcji nie jest ona podana.
http://moto.allegro.pl/listing.php/sear ... nge_view=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tablica.pl/motoryzacja/felgi-kol ... ice%3Adesc" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciężko tez szukać po nazwie bo na większości aukcji nie jest ona podana.
http://moto.allegro.pl/listing.php/sear ... nge_view=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tablica.pl/motoryzacja/felgi-kol ... ice%3Adesc" onclick="window.open(this.href);return false;