Czyli mogę iść w te koła? nie będą wystawały ani obcierały? Mają pewnie ok. 24 cm szerokościczarodziej6969 pisze:Pawelek19, będą pasować, różnica zawieszenia GTI od standardowego to jakieś 15-20 mm praktycznie nie zauważalna
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
Czyli mogę iść w te koła? nie będą wystawały ani obcierały? Mają pewnie ok. 24 cm szerokościczarodziej6969 pisze:Pawelek19, będą pasować, różnica zawieszenia GTI od standardowego to jakieś 15-20 mm praktycznie nie zauważalna
NIe dostałem odpowiedzi na temat et ani szerokości. No nic, bede szukał dalej. A jakie najszersze wejdą do golfika, wybaczcie moją niewiedze ale jestem tylko po liceumczarodziej6969 pisze:24cm to jakieś 9.5cala. Z przodu napewno będą wystawały. Podaj dokładne parametry felgi, szerokość, wysokość i ET bo bez tego to można tylko gdybać
możesz być nawet po zerówce, pokaż model felg foto lub aukcję, jeśli latały w mk4 gti to i do ciebie wejdą, ale pokaż najpierw co to za modelPawelek19 pisze:wybaczcie moją niewiedze ale jestem tylko po liceum
co to wnosi do tematu ??M@XIMUS pisze:a tył hmm 11 a et dopasowane
Np. odpowiedź na pytanie zadane przez Pawelek19 odnośnie najszerszej felgiStalu pisze:co to wnosi do tematu ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości