20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Moderator: G0 Karcio
Odp: 20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Rotor stoczyć i pasowało by tylko dla jakiegoś rozgarnietego tokarza
Tapatalkniete z mojego Wildfire S
Tapatalkniete z mojego Wildfire S
To mnie coś ominęło lub nie pamiętam, hmm to jak było to niema c robić drugiego.vwosiu pisze:był w PL zrobiony komplet kół z tym rotorem więc jest wykonalne
vwosiu jak masz jakieś zdjęcia to podesłałbyś mi, ciekawy jestem.
W tym przypadku stoczenie nic nie da, jeszcze trzeba zalać aluminium dookoła gdzie są śruby i nowy nawiert zrobić, ale jak już były to głowy sobie nie zawracam.Damian92 pisze:Rotor stoczyć i pasowało by tylko dla jakiegoś rozgarnietego tokarza
Bardzo zacna maszyna jak i projekt mam pytanie do właściciela, dystanse które zakładałes 20mm dawałes na obie osie czy tylko na tył do bbs-ów od 20 jahre ??
20mm dawalem tylko na tyl bo nie zmienialem opon i wieksze by nie weszly z racji airrida, na przedniej osi mialem 30mm ale wydaje mi sie ze jeszcze troche brakowalo zeby bylo idealnie
Ja zakupiłem na tył 20mm na strone, ale ze 30mm na przod sie zmiesci to mnie zaskoczyłes
picujesz i szykujesz, a na majóVWkę się wyrobisz ???
www.mk1cabrio.pl
Mój lansowóz:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2255656#2255656
Mój lansowóz:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2255656#2255656
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Baran. pisze:vwosiu jak masz jakieś zdjęcia to podesłałbyś mi, ciekawy jestem.
ciekawy setup poczciwych BBS
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
Prawie nic się nie dzieję na obecną chwile.
Przez głowę przechodziły już pomysł by nie inwestować w Mk3 bo to dalej będzie mk3 tylko poszukać jakieś caddy i zrobić coś czego jest mało a nie XXX.
No ale przez to że jest sentyment do tego auta bo to jest Jahre, zostaje u mnie i powoli go będę składał.
Auto zostało przewiezione do kumpla gdzie jest więcej miejsca i tam od wczoraj trwają powolne prace nad nim.
Zdjęcia teraz będę starał się dodawać prawie co dziennie lecz nie robiąc spamu i nie powtarzając jakiś prac tylko nowe nowe nowe
Przez głowę przechodziły już pomysł by nie inwestować w Mk3 bo to dalej będzie mk3 tylko poszukać jakieś caddy i zrobić coś czego jest mało a nie XXX.
No ale przez to że jest sentyment do tego auta bo to jest Jahre, zostaje u mnie i powoli go będę składał.
Auto zostało przewiezione do kumpla gdzie jest więcej miejsca i tam od wczoraj trwają powolne prace nad nim.
Zdjęcia teraz będę starał się dodawać prawie co dziennie lecz nie robiąc spamu i nie powtarzając jakiś prac tylko nowe nowe nowe
będzie niezłe porównanie gdy poskładasz golfa:) tutaj szkiletet a później w pełnej krasie trzymam kciuki i kibicuje
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
- bocian19
- Łowca Rarytasów
- Kontakt:
Odp: 20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Mh a jakie ladne pojazdy w tle! Czyja ta bora i ventyl??
Wysyłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk 2
Moj mk3 VARIA(N)T
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: Odp: 20th Anniversary Edition GTI by Baran.
to ja odpowiem bo tak dalej musiałbyś czekac przynajmniej do poniedziałku włascicieli nie ma na tym forum, Bledi - Jetta mk3 i Kucyk - Bora, takie mają nicki a auta do obejrzenia raczej tylko na klubowym forum http://www.vagradom.pl" onclick="window.open(this.href);return false; taka mała namiasteczka naszego klubu, na Dynóvwke poleciało 11 aut, m. in. Bora i Ventyl, jutro kolejna partia fur od Nasbocian19 pisze:Mh a jakie ladne pojazdy w tle! Czyja ta bora i ventyl??
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]