[Mk1] Golf GTI 1977 by Zapa
Moderator: G0 Karcio
Zabrałem się za komorę silnika... i teraz moje pytanie, bo zastanawiam się czy nie wywalić tych blach łączących podłunice z fartuchami i zrobić coś takiego:
Czy może pozostać przy mojej, jak Wam się wydaje?
Czy może pozostać przy mojej, jak Wam się wydaje?
Moim zdaniem tak powinienes zrobic bo jest extra, clean taki czysty ,wiec bedzie wiecej roboty ale bedzie dobrze
Re: [Mk1] Golf GTI 1977 by Zapa
Wszystko robiłeś według własnej wizji i jest świetnie a teraz chcesz zacząć się innymi sugerować ?
Wstawisz jakieś fotki wnętrza ?
Zostaje tak jak było Fotki wnętrza nie ma co wrzuceć bo nędza straszna Mam na oku nowe fotele i kanapę, na dniach pokażę jak to się prezenci.
Jak byś miał gdzieś na oku fotele z mk1 GTI albo MK2 GTI Recaro i nie będziesz ich brał dla siebie to odezwij się do mnie bo znalazłem dobrego taniego tapicera a chce coś bardziej kubełkowego u siebie .
Ostatnio zmieniony czw lis 29, 2012 08:44 przez Kalin_, łącznie zmieniany 1 raz.
Problem to mało powiedziane, deszcz, 7 stopni a ja jadę na spota Szczerze mówiąc dosyć słaba widoczność
-
- Użytkownik
gdzie jest silnik, gdzie jest silnik !? jednak twoj bedzie pierwszy wyszykowany, moja padlinka pojdzie na drugi ogien
Re: [Mk1] Golf GTI 1977 by Zapa
No nie wiem czy mój będzie szybciej... skoro zamiast robić Jedynę to ja rozkręcam czyjeś felgi...
-
- Użytkownik
trzymanie klucza nazywasz rozkrecaniem ? nie przesadzaj czekam na sygnal jak bedzie silnik i tak jak mowilem wpadam ci pomoc ogarnac tego szrota
Hey, tak z czystej ciekawości mam zamiar podjąć się podobnej próbie, i mam pytanie jaki mniej wiecej był koszt wszystkich przeróbek i jak miał byś go teraz wycenic na sprzedaż jak myślisz ile by był warty ??
Dzięki mam nadzieje ze będziesz mógł pomoc
Dzięki mam nadzieje ze będziesz mógł pomoc