CO WSADZIĆ W TYLNĄ PÓŁKĘ ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
CO WSADZIĆ W TYLNĄ PÓŁKĘ ??
Witam.
Mozecie mi doradzic jakie glosniki wsadzic w tylna polke zeby ladnie graly pod samym radiem??
Mozecie mi doradzic jakie glosniki wsadzic w tylna polke zeby ladnie graly pod samym radiem??
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Jak dotad producenci odchodza już od budowy głosników przeznaczonych do montarzu w tylniej półce. Powód jest prosty poprostu zbyt wiele ulega zniszczeniu. Lepiej zainwestować w przód a na tył jakiś sub do bagażnika. Osobiście ja miałem dwas suby w tylniej półce ale one były do typu otwartego. teraz cięzko takie dostać. Acha najgorsze co możesz kupić to elipsy na tył. Także polecam raczej skrzyneczke do tyłu i jesli nie potrzebujesz mocy to mały tani wzmacniaczyk napewne lepiej na tym skorzystasz niż na głośnikach w półce.
TUTENHAMON
przeciez nie musi to byc jakis sporych rozmiarow skrzynia sa i male fajne i nie zajmie calego bagarznikachmielekwrc pisze:o to chodzi ze nie moge wsadzic nic do bagaznika. niestety nie mam takiej mozliwosci. oczywiscie wolalbym suba do bagaznika niz cos w polke.
ale jak juz ma byc w polce to moze magnaty lub hertze jakies??
ale musi byc to cos konkretnego bo inaczej bass zginiek3fir pisze:przeciez nie musi to byc jakis sporych rozmiarow skrzynia sa i male fajne i nie zajmie calego bagarznikachmielekwrc pisze:o to chodzi ze nie moge wsadzic nic do bagaznika. niestety nie mam takiej mozliwosci. oczywiscie wolalbym suba do bagaznika niz cos w polke.
ale jak juz ma byc w polce to moze magnaty lub hertze jakies??
eeee no nie jest tak z tymi elipsami. Ja mam z tylu elipsy infinity w skrzynkach 10 litorwych i kick bass jest bomba ! Ale faktycznie skrzynki nic nie zastaapi .TUTENHAMON pisze:Jak dotad producenci odchodza już od budowy głosników przeznaczonych do montarzu w tylniej półce. Powód jest prosty poprostu zbyt wiele ulega zniszczeniu. Lepiej zainwestować w przód a na tył jakiś sub do bagażnika. Osobiście ja miałem dwas suby w tylniej półce ale one były do typu otwartego. teraz cięzko takie dostać. Acha najgorsze co możesz kupić to elipsy na tył. Także polecam raczej skrzyneczke do tyłu i jesli nie potrzebujesz mocy to mały tani wzmacniaczyk napewne lepiej na tym skorzystasz niż na głośnikach w półce.
EQ DB10 nie jest drogim glosnikiem ma 25cm 220rms ale potrafi zatrzasc jesli siedzi w dobrej skrzyni napedzany DLS ca21 350rmsowkamilt500 pisze:odczuc to znaczy poczuc na ciele cisnienie a z malego glosnika niedrogiego to bedzie troche ciezko w golfiek3fir pisze:golf duzy? duzy to jest np passat kombi i niema potrzeby ladowac duzo $$ by odczuc bass