kumpel sobie takich szukał i sie nie udało także albo nie ma albo jak jest to deficytowy towarGranuL pisze: 205/35/19 wychodziły w ogóle?
Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Re: Jetta MKIV VR5 by GranuL
Jetta MKIV VR5 by GranuL
no więc ciężko będzie. W poniedziałek ide po silniejsze leki i zajadę odraz po opony i jak kumpel będzie chętny to mi pomorze założyć koła do auta to je mi chłopaki od opon założą na auto.
chyba stąd kupie bo już obrysy kupowałem u tego gościa i wiem że jest ok.
http://allegro.pl/vw-golf-mk4-iv-spoile ... 30171.html" onclick="window.open(this.href);return false;
W poniedziałek zajadę do plastikarza spytać się czy mi przerobi dokładkę tylną na V6 ;D w sumie to co to za problem
chyba stąd kupie bo już obrysy kupowałem u tego gościa i wiem że jest ok.
http://allegro.pl/vw-golf-mk4-iv-spoile ... 30171.html" onclick="window.open(this.href);return false;
W poniedziałek zajadę do plastikarza spytać się czy mi przerobi dokładkę tylną na V6 ;D w sumie to co to za problem
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, a nie pamiętasz jaki rozmiar foli kupowałeś na lusterka ? jest ona błyszcząca czy matowa bo chce takie jak u Ciebie no i jeszcze jedno ważne pytanko , folie zawinąłeś do wnętrza lusterka żeby nie było widać odcięcia foli czy jak?
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
markk, do wnętrza zwinąłem jest trochę roboty i cięcia a folie w połysk brałem teraz nie pamiętam wymiarów bo zostało z mi z dachu. 50x50 chyba nie jestem pewien jaki to był kawałek ale musisz więcej folli mieć sporo żeby wygodnie ci się to formowało.
orzech17111, taką też kupie teraz mi dałeś do myślenia z tymi adapterami.
Bardzo dziękuję, że mi o tych adapterach powiedziałeś bo zapomniałem całkowicie i nie zauważyłem że nie mają tego statecznika bo poprzednie felgi miały na sobie takie jakby pierścienie dzięki czemu zachodziły na adapter i koło było sztywne i nie trzymało się tylko na samych śrubach.
Musze wytoczyć sobie zwykłą rurkę pusta dość grubą w sumie to jak znajdę w takim rozmiarze FI to tylko wyciąć i przełożyć jak puszkę tutaj na fotce dzięki czemu z adaptera ze środka wyjdzie ring który wejdzie w otwór felgi i będzie przytrzymywał koło. Na szczęście otwór w adapterze ma takie sam FI jak na feldze dzięki temu nie będę musiał robić redukcji. A jak się da to i tą rurkę w adapterze już przyspawam żeby się dobrze trzymało.
coś w ten deseń będzie
orzech17111, taką też kupie teraz mi dałeś do myślenia z tymi adapterami.
Bardzo dziękuję, że mi o tych adapterach powiedziałeś bo zapomniałem całkowicie i nie zauważyłem że nie mają tego statecznika bo poprzednie felgi miały na sobie takie jakby pierścienie dzięki czemu zachodziły na adapter i koło było sztywne i nie trzymało się tylko na samych śrubach.
Musze wytoczyć sobie zwykłą rurkę pusta dość grubą w sumie to jak znajdę w takim rozmiarze FI to tylko wyciąć i przełożyć jak puszkę tutaj na fotce dzięki czemu z adaptera ze środka wyjdzie ring który wejdzie w otwór felgi i będzie przytrzymywał koło. Na szczęście otwór w adapterze ma takie sam FI jak na feldze dzięki temu nie będę musiał robić redukcji. A jak się da to i tą rurkę w adapterze już przyspawam żeby się dobrze trzymało.
coś w ten deseń będzie
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, lepiej zeby bylo tak jak powinno byc . Kolo jednak wazny element!
a dokladka pewnie ze zamiennik..kupilem ori i sam wiesz: D jak bd zamawial zapytaj czy nie ma moze na tył ^^ to bym zamowil do siebie jedna paczka
a dokladka pewnie ze zamiennik..kupilem ori i sam wiesz: D jak bd zamawial zapytaj czy nie ma moze na tył ^^ to bym zamowil do siebie jedna paczka
Jetta MKIV VR5 by GranuL
orzech17111, czekam na odpowiedź właśnie bo tyłu tez szukam i to jest jeszcze bardziej nie realne jak przednia a na getem 3paczki
da Szramy podjadę i się spytam czy da rade wyciąć ori dokładkę na wzór v6
da Szramy podjadę i się spytam czy da rade wyciąć ori dokładkę na wzór v6
Jetta MKIV VR5 by GranuL
właśnie dziś Borewicza widziałem na tvn turbo , nie wiedząc że będziesz w programie odrazu poznałem że to twoje auto
Jetta MKIV VR5 by GranuL
evo997, a to prawda dziś była premiera teraz mogą wpaść za zrobić materiał jak teraz wygląda by się zdziwili ;D
Jetta MKIV VR5 by GranuL
no jak się poskłada to już nie będzie do poznania
Co do choroby to prawdopodobnie korzonki także będę żył tylko czas schudnąć na poważnie wrócić na siłownie i bieżnie Nabawiłem się jej przez woskowanie w nieogrzewanym garażu co prawda nigdy nie było mniej jak 3stopnie ale zrobiło to swoje bo sie człowiek zmęczył rozebrał czyścił dalej i tak oto się załatwiłem.
Panowie wie ktoś z was jak zrobić światła do jazdy dziennej w postojówkach??
Co do choroby to prawdopodobnie korzonki także będę żył tylko czas schudnąć na poważnie wrócić na siłownie i bieżnie Nabawiłem się jej przez woskowanie w nieogrzewanym garażu co prawda nigdy nie było mniej jak 3stopnie ale zrobiło to swoje bo sie człowiek zmęczył rozebrał czyścił dalej i tak oto się załatwiłem.
Panowie wie ktoś z was jak zrobić światła do jazdy dziennej w postojówkach??
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
?GranuL pisze:Panowie wie ktoś z was jak zrobić światła do jazdy dziennej w postojówkach??
Ktoś ostatnio kupił moduł, że z długich robi ci 30% mocy i masz do jazdy dziennej, w Kanadzie był inny włącznik świateł i tam niby jest DRL ale nie wiem, czy to właśnie nie jest kwestia postojówek. U nas nie masz na to homologacji itp:p Nie wiem czy jest sens kombinować czy nie lepiej kupić jakichś świateł DRL
Jetta MKIV VR5 by GranuL
daniocrack, dokładnie tak
miskieusz, u nas w mieście to robili właśnie o to mi chodzi, nie wiedziałem że na to nie ma homologacji. To sobie podaruję.
Jade w miasto szukać opon
miskieusz, u nas w mieście to robili właśnie o to mi chodzi, nie wiedziałem że na to nie ma homologacji. To sobie podaruję.
Jade w miasto szukać opon