20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Moderator: G0 Karcio
- bocian19
- Łowca Rarytasów
- Kontakt:
Odp: 20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Ladne bryczki macie w tym radiomiu. A ty porek, jak tam?
Wysyłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk 2
Moj mk3 VARIA(N)T
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
Kucyk jest tu na forum tylko chyba dawno nie zaglądał
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeden i Drugi jest tu na forum ale nie mają tematu o aucie.
DynVWka była udana fajnie spotkać się ze znajomymi, szkoda tylko że nie swoim samochodem ale kiedyś się to nadrobi
Ja miałem prawie co dzień dodawać jakieś foty ale jakoś praca mi przeszkadza i jest jak zawsze . . . w garażu dzieje się cały czas coś ale powoli.
Efekty ostatnich prac:
Poczyszczone spawy, zaspawane stare szyny, dospawane mocowania do nowych foteli, chwilowo zabezpieczone farba:
Kolejna praca to rollbar, który bardzo mi się marzył, jest już prawie skończony jedynie trzeba go przykrecić do podłogi. Pomysły nad nim były różne bo miał być skręcany itp ale z racji bezpieczeństwa wolałem zrobić go na sztywno.
W piątek była kijowa pogoda oczywiście w garażu siedzi sie jak zawsze. . . Przyszła burza grzmiało, byskało, waliło i padało prócz deszczu spadł taki oto mały grad
Co znajomym poobijał troszkę fury...
Kolejne dni przed nami i kolejna praca byleby było efekty widać.
Bo w sobotę oglądam fury na Vag Evencie
DynVWka była udana fajnie spotkać się ze znajomymi, szkoda tylko że nie swoim samochodem ale kiedyś się to nadrobi
Ja miałem prawie co dzień dodawać jakieś foty ale jakoś praca mi przeszkadza i jest jak zawsze . . . w garażu dzieje się cały czas coś ale powoli.
Efekty ostatnich prac:
Poczyszczone spawy, zaspawane stare szyny, dospawane mocowania do nowych foteli, chwilowo zabezpieczone farba:
Kolejna praca to rollbar, który bardzo mi się marzył, jest już prawie skończony jedynie trzeba go przykrecić do podłogi. Pomysły nad nim były różne bo miał być skręcany itp ale z racji bezpieczeństwa wolałem zrobić go na sztywno.
W piątek była kijowa pogoda oczywiście w garażu siedzi sie jak zawsze. . . Przyszła burza grzmiało, byskało, waliło i padało prócz deszczu spadł taki oto mały grad
Co znajomym poobijał troszkę fury...
Kolejne dni przed nami i kolejna praca byleby było efekty widać.
Bo w sobotę oglądam fury na Vag Evencie
- barteKKK03
- V.I.P.
Uff, już myślałem że roll-bar będzie bez krzyża solidnie wygląda. W jaki kolor pójdzie?
barteKKK03 bez krzyża by słabo wyglądał namawiali mnie zeby jedna rurka poprzeczna była, ale ja się uparłem.
Kolor?? hmmm prawdopodobnie ten oliwkowy co był w tamtym sezonie, plan jest taki pomalować komorę silnika, rollbar, felgi, lusterka, znaczki i butle od airride w kolor al'a oliwki, chodziło mi pogłowie żeby całe podwozie pomalować na ten kolor ale niestety auto nie będzie jeździć na lawecie więc szkoda pracy.
Może kiedyś jakiś projekt taki będzie.
Kolor?? hmmm prawdopodobnie ten oliwkowy co był w tamtym sezonie, plan jest taki pomalować komorę silnika, rollbar, felgi, lusterka, znaczki i butle od airride w kolor al'a oliwki, chodziło mi pogłowie żeby całe podwozie pomalować na ten kolor ale niestety auto nie będzie jeździć na lawecie więc szkoda pracy.
Może kiedyś jakiś projekt taki będzie.
pomału do przoidu:) konsekwencji Ci nie brakuje;) ja lusterka bym darował sobie a reszta może być oliwkowa
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
Za wolno się to wszystko dzieje, jak popatrzyłem na fury na Vag Enecie
Prace dalej trwają
Po odsłonięciu sierpów ukazał się taki widok
Więc poszła szlifierka w rękę i patrzymy co tam się dziejie, wniosek był jeden wstawić nowe reperaturki...
Więc szlifierka w ręke i ogień
ukazuje się nam taki efekt, jeszcze nie końcowy.
No i sprawiłem sobie kolejny gadżet i element układanki do golfa.
Tu porównanie z samsung S2 i S3 wywnioskowaliśmy że to będzie model S8
Prace dalej trwają
Po odsłonięciu sierpów ukazał się taki widok
Więc poszła szlifierka w rękę i patrzymy co tam się dziejie, wniosek był jeden wstawić nowe reperaturki...
Więc szlifierka w ręke i ogień
ukazuje się nam taki efekt, jeszcze nie końcowy.
No i sprawiłem sobie kolejny gadżet i element układanki do golfa.
Tu porównanie z samsung S2 i S3 wywnioskowaliśmy że to będzie model S8
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
nieźle się tu dzieje w temacie
pod sierpami nie wyglądało za dobrze, ale ważne, że wyleczone z rudego
będę zaglądał
pod sierpami nie wyglądało za dobrze, ale ważne, że wyleczone z rudego
będę zaglądał
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
Robisz to auto tak jak mi się marzy Rollbar, kubły ... yh, tylko zasiąść i obserwować temacik
kepasa Dzięki i zapraszam częściej, gwarantuje że się będzie działo oporowo teraz.
luciusdz też właśni spełniam swoje marzenie, ale jeszcze strasznie dużo pracy przede mną, godzin spędzonych w garażu i wydanych $$
Kolejne prace , reperaturki pomalowane epoksydem żeby teraz nie rdzewiały, i położona szpachla, nawet bedzie jej bardzo mało.
Dodatkowo samochód wylądował wreszcie na boki i mogę się zająć podłogą.
Kolejne zdjęcia z prac będą na dniach
luciusdz też właśni spełniam swoje marzenie, ale jeszcze strasznie dużo pracy przede mną, godzin spędzonych w garażu i wydanych $$
Kolejne prace , reperaturki pomalowane epoksydem żeby teraz nie rdzewiały, i położona szpachla, nawet bedzie jej bardzo mało.
Dodatkowo samochód wylądował wreszcie na boki i mogę się zająć podłogą.
Kolejne zdjęcia z prac będą na dniach
Re: 20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Założę sie że oponami.KoJ@K pisze:Hyhy zzzajebiście to wyglada. Czym popodpierałeś bok ?
pozazdrościc prac i te zaciski mmm:) mi teraz kumpel podliczył lakierowanie mojego więc może też będzie niebawem jak Twój robiony
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
No ja mysle po zimie robic tak jak Ty swojego Dużo pracy ale efekt tego na pewno warty, sam planuje podloge odnowic, komore silnika i reszte blachy Widać ze projekt robiony z myśla zostawienia go dla siebie
Mój VW Golf Mk3 GTI XX Jahre: http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=462858" onclick="window.open(this.href);return false;