problem z anteną dachową MK3

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
LOONY
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

problem z anteną dachową MK3

Post autor: LOONY » czw sie 17, 2006 11:15

Witam.
Mam problem z antenką dachową, a raczej z jej brakiem. Nie mogę dopasować anteny do tego co wystaje z dachu:

mocowanie anteny

próbowałem już ze wzszystkimi znajomymi golfami, ale tam jest odwrotnie, bat ma "śrubkę" a w miejscu mocowania jest otwór. Poza tym ten gwint u mnie na koncu ma bardzo duży skok, Pomóżcie bo nie wiem czy mam szukać takiego bata, czy po prostu coś mi się wykręciło nie tam gdzie trzeba.

Awatar użytkownika
misiek
_
_
Kontakt:

Post autor: misiek » czw sie 17, 2006 11:35

moze być tak ze ktoś wykręcił antene a śruba która miała być wykrecona zastała w podstawce, proponuję Ci kup nową antenkę (koszt ok.30zł) i wymień zostawiając stary kabel który podłączysz do nowej anteny

:-k ...

Awatar użytkownika
LOONY
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: LOONY » czw sie 17, 2006 13:19

misiek10111 pisze:moze być tak ze ktoś wykręcił antene a śruba która miała być wykrecona zastała w podstawce, proponuję Ci kup nową antenkę (koszt ok.30zł) i wymień zostawiając stary kabel który podłączysz do nowej anteny
czyli wygląda na to, że nie obejdzie się bez częściowego ściągania podsufitki :(

Awatar użytkownika
inek01
Lord GTI
Lord GTI

Post autor: inek01 » czw sie 17, 2006 14:08

LOONY pisze:czyli wygląda na to, że nie obejdzie się bez częściowego ściągania podsufitki
Nie trzeba zaraz sciagac podsufitki.. Wystarczy zdjac plastykowa oslone z tylu (jest na zatrzaski), uchylic troche podsufitke i juz bedzisz mial wystarczajacy dostep.

Awatar użytkownika
misiek
_
_
Kontakt:

Post autor: misiek » czw sie 17, 2006 14:31

inek01 pisze:Wystarczy zdjac plastykowa oslone z tylu (jest na zatrzaski), uchylic troche podsufitke i juz bedzisz mial wystarczajacy dostep.
tak jest, trzeba tak zrobić

:-k ...

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”