Kolor trudny do zrobienia, zależy jeszcze od systemu i umiejętności, ogólnie dla mnie wyzwanie jeśli chodzi o pasowność. Ja podałem cenę garażową na zasadach klient nasz pan i jak chce po plamach to ma. Jakościowo naprawa na pewno lepsza niż szprejem a pasowność na pewno nie gorsza bo szpreja nie skorygujesz. Jeśli by miało być zrobione jak należy to cena dużo wyższa, tak czy inaczej zaznaczyłem że bym musiał obejrzeć.lavirant93 pisze:wyłożysz sie na tych zaprawkach, jeszcze jak kolor będzie nie zbyt ładnie pasował to porobisz pełno plam na boku, poza tym na foto widać tylko te największe problemy ze tak powiem, zauważ że kawałek dalej to jakieś odbicie to wyprysk rudej, nie ogarniesz tego zaprawkami wg mnie.
Jedno z pytań które mnie już od dłuższego czasu irytuje. Weź citroena C1 i audi A8, nie zrobisz za tyle samo bo różnica w ilości materiału znaczna. Zależy jeszcze czy zmiana koloru czy tylko poprawa z zewnątrz. Nie ma odpowiedzi na pytanie ile za całe auto, bo może starczyć 3000 jak i 5000 może być mało.lavirant93 pisze:ps.jaki jest koszt lakierownia całego auta ? od zera ale mógłbym go też przygotować , typu matowienie , naprawa ubytków , zaklejanie ?
A na taki układ że ktoś przygotuje za bardzo do mnie nie przemawia, wolałbym robić od a do z.