Roznice w prędkościomierzach na 1 wtyk i na 2 wtyki ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Roznice w prędkościomierzach na 1 wtyk i na 2 wtyki ??
Witam mam zapsuty prędkościomierz, nie pokazuje przejechanych kilometrów :/ a nigdzie nie moge sie odszukać takiego jakiego potrzebuje tak zeby ze mnie skóry nie zdarli
Ja mam licznik na 2 wtyczki z obrotkiem (diesel) a co jakbym włozył prędkościomierz z licznika na 1 wtyk ?? czy wogole by pasował ?? bedzie to działać poprawnie czy bedą jakieś problemy ?? Mogłby mi to ktoś przyblizyć PROSZE !:))
pozdrawiam
Ja mam licznik na 2 wtyczki z obrotkiem (diesel) a co jakbym włozył prędkościomierz z licznika na 1 wtyk ?? czy wogole by pasował ?? bedzie to działać poprawnie czy bedą jakieś problemy ?? Mogłby mi to ktoś przyblizyć PROSZE !:))
pozdrawiam
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=421002#421002 poczytaj tu,tu jest napisane z foto jak to naprawic bez wymiany.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
piotr2, czytałem kombinowałem juz chyba 10 razy rozbierałem licznik i nie bede wiecej tego robił WYMIENIE !! Pozatym u mnie to trybko co tam jest narysowane sie kręci super a luz jest na innym na Pierwszym z prawej(Patrząć od przodu) na kolometry ogólne !!
A jak tam krpniesz klejem to skleisz inne trybka bo miejsca nie ma !!:/
A jak tam krpniesz klejem to skleisz inne trybka bo miejsca nie ma !!:/
To_mas, jesli chcesz kupic nowy to zaryzykuj wiem ze kombinowali robiac takie male dziurki z boku i dawali kropelke kleju na czubek igly i przez ten otwor sklejali(zegarmistrzowska robota ) kurcze nie popatrzalemna tam na atora postu tam
Ostatnio zmieniony czw sie 17, 2006 16:33 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Ja w mk1 mam zegar z santany z dwoma wtykami i działa wszystko oprócz podświetlenia (wersja z zegarkiem i tą śmieszną strzałką na górze), bo ono jest chyba na drugim wtyku. Były problemy z zamontowaniem, ponieważ trochę (całkiem) się różniły mocowaniami. Możesz spróbować.
P.S. Mam zegar na jedną wtyczkę bez obrotka, tylko brak folii ze ścieżkami.
P.S. Mam zegar na jedną wtyczkę bez obrotka, tylko brak folii ze ścieżkami.