Brak paliwa w wężyku:/
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Brak paliwa w wężyku:/
Cześć.
Szukałem na forum informacji na temat braku paliwa w wężykach (zasilający pompę i odprowadzający paliwo z pompy). Zostawiłem autko na chwilkę i nie potrafiłem go odpalić-powód: brak paliwa w wężykach, zupełnie sucho. Nie chce mi się wierzyć że ON mógłby być tak chrzczony, że paliwo po prostu wyparowało.:/
Co może być tego przyczyną??
Za wszelkie porady serdeczne dzięki;)
Szukałem na forum informacji na temat braku paliwa w wężykach (zasilający pompę i odprowadzający paliwo z pompy). Zostawiłem autko na chwilkę i nie potrafiłem go odpalić-powód: brak paliwa w wężykach, zupełnie sucho. Nie chce mi się wierzyć że ON mógłby być tak chrzczony, że paliwo po prostu wyparowało.:/
Co może być tego przyczyną??
Za wszelkie porady serdeczne dzięki;)
zakretka pod filtrem paliwa moze przepuszczac, zobacz czy sie paliwo nie saczy pozniej zaworek powrotny na przewodach albo niedocisniety plastik z mocowaniem przewodow do filtra ewentualnie pompa wtryskowa. mozesz miec tez gdzies pekniety wezyk np od powrotu i łapie powietrze
"Most perfect silence is when
there´s no need to explain"
there´s no need to explain"
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
Ja też bym postawil na zaworek bo jak odpalisz to jeździsz bez zarzutu?? a jak postoi to ciężko pali?? Myślę że filtr też by można zobaczyć ale stawiam na zaworek bo może przepuszczać i paliwo wraca do baku i zanim naciągnie to mija trochę czasu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
-
- Mały gagatek
- Kontakt: