[zewnątrz] pielęgnacja opon, plastików, dachów, felg
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Wydaje mi się, że UC nie da rady na amelinium, ale może mi się tylko wydaje.
- Paviarotti
- Lord GTI
Jak będę w domu to zerknę czy UC coś daje, sam jestem ciekawy.
Na filcu i wiertarce UC ładnie spolerował przylgnie radiatora, więc może i tu się nada.
Wytłumaczy mi ktoś po cholere ludziom bilberry? przecież do "szczurów" to i tak sie na nadaje, a do codziennej pielęgnacji wystarcza woda z szamponem.
Wytłumaczy mi ktoś po cholere ludziom bilberry? przecież do "szczurów" to i tak sie na nadaje, a do codziennej pielęgnacji wystarcza woda z szamponem.
został odpowiednio "dobrze" rozreklamowany, a producent teraz tylko cieszy michę.Shmatan pisze:po cholere ludziom bilberry?
- Paviarotti
- Lord GTI
Shmatan, KoJ@K, no racja, zaszczurzonym ciężko żeby dał radę. Pamiętam jak się w tamtym roku męczyłem żeby coś domyć, musiałem kilka razy pryskać. Teraz bym już go nie wziął, ale skusiłem się, bo był w większości relacji detalingowych.
Paviarotti, Z mocno zajechanymi felgami świetnie sobie radzi Nielsen Non Acidic Aluminium Cleaner.
- Paviarotti
- Lord GTI
KoJ@K, ok, dzięki za info. Nielsen ma taką zaletę, że jest przeważnie taniutki
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Zamówiłem VP Brute Force zobaczymy jak to działa szkoda mi IRON X do częstego mycia auta codziennego.
maj0nez, ironX nie służy do mycia codziennego, od tego jest woda z szamponem o neutralnym PH i rękawica
- bruzdi29
- Gadatliwa bestia
- Auto: Skoda Superb 2010 combi PLATINUM
- Silnik: CFGB
Panowie, polecicie coś dobrego do czyszczenia felg, fajnie jak by było łatwo dostępne np. tesco itp
Pozdrawiam
Pozdrawiam
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=400126" onclick="window.open(this.href);return false; TEMAT AKTUALIZOWANY ! 09.08.2013 !
1.9 TDI AHF 110 KM ---> 140 KM na eibach-ach
Kupię :
Tunel środkowy przedni
Sprzedam części do mkIV :
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=544829" onclick="window.open(this.href);return false;
1.9 TDI AHF 110 KM ---> 140 KM na eibach-ach
Kupię :
Tunel środkowy przedni
Sprzedam części do mkIV :
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=544829" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Użytkownik
- Kontakt:
bruzdi29, wątpię że coś porządnego kupisz w tesco. W lidlu może jeszcze jest środek do felg to sobie zakup podobno w miarę dobry
VCDS, VAG K+CAN COMMANDER, VAG-COM, OP-COM
bruzdi29, attack autolanda
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
Salwinek91, szału nie robi ;]
bruzdi29, tanio i do odszczurzania to tenzi alux, ale to jest mocny kwas i do codziennej pielęgnacji odpada. Ew. attack jak pisał kolega wyżej - słabszy w moim odczuciu i też na codzień nie przejdzie, ale w tesco to chyba najlepszy
bruzdi29, tanio i do odszczurzania to tenzi alux, ale to jest mocny kwas i do codziennej pielęgnacji odpada. Ew. attack jak pisał kolega wyżej - słabszy w moim odczuciu i też na codzień nie przejdzie, ale w tesco to chyba najlepszy