Szyba w Golf 2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Szyba w Golf 2
Witam otóż mam taki problem gdy odkręcam szybkę wszystko jest wporządku jak najlepszym ale problem pojawia się już przy zakręcaniu. Muszę to robić dwoma rękoma gdyż jedną zakręcam a drugą używam aby szła po torze a nie opadała. Schodzi na bok nie idzie dobrze. W czym może tkwić problem?
Ten Pierwszy :
Myślę że już do końca.
ps. Na letnich felach ładniej się prezentuje ( BBS 15")
Myślę że już do końca.
Szyba w Golf 2
Witam Kolege;) Problem na 99% Tkwi w prowadnicach szyby mialem ten sam problem szybe jak to mówia wantowalo w dół super bo oporu niema ale do gory pewnie nie idzie prosto i tak jak mowisz druga reką musisz ja prowadzic po torze;) prowadnice szyby są po obu stronach szyby z materialu cos typu twarda guma no cos gumopodobne ja dostalem to na gieldzie samochodowej bo sklepach nie mieli;(( Wkazdym razie 99% to jest to.
Re: Szyba w Golf 2
Tak myślałem że może w tym tkwić problem. Teraz powiedz mi to trzeba całe drzwi rozbierać żeby tam się dostać?
Ten Pierwszy :
Myślę że już do końca.
Myślę że już do końca.
Szyba w Golf 2
Nie ja rozbierałem Tylko obicie dzwi Zadnych zabiegów kosmicznych;) latarka i musisz dać rade a jak nie to zawsze ktos ci to zrobi za nieduze pieniadze.
Szyba w Golf 2
aa czyli same boczki zdjąć itp ? zgadza się?
Ten Pierwszy :
Myślę że już do końca.
Myślę że już do końca.
Szyba w Golf 2
Prowadnica szyby uszkodzona , jak zdejmiesz boczek to zagadka się rozwiąże . Szyba idąc w dół spada samowolnie ale jak idzie do góry to jedna ze stron idzie w prowadnicy a druga nie .