iigAlisArr pisze: Spoko loko, jednak często młodsze nie oznacza lepsze.
jednak częściej starsze oznacza gorsze, tym bardziej że to starsze również w większości było kupowane jak to nowsze od handlarzy
Moim zdaniem co byś nie wybrał w powyższej trójki będzie przedstawiało podobną jakość i trwałość, Fiat ma słabiutkie wnętrze, skóra na kierownicy i gałce zmiany biegów po 60 tyś km wygląda często paskudnie więc chyba lepiej kupować wersję z plastikową kierownicą, plusem jest prosty i solidny silnik, nie wiem jak z 1.2 ale 1.1 miał bezkolizyjny rzrząd. Suzuki mi się nie podoba ani na zewnątrz ani wewnątrz ale to moja subiektywna opinia, Peugeot 207 dość fajny, chyba wybór padłby z niego spośród tej trójki. A jaką kwotą dysponujesz do wydania?-oli- pisze: Wybór padł na Grande Punto 1.4 8v lub Suzuki Swift 1.3. Jeszcze myślimy nad Peugeot 207 1.4 ! Co mi polecacie?
Dodając do zestawienia Polo to powyższą trójkę masz dużą szansę kupić jako krajowe od pierwszego właściciela z oryginalnym przebiegiem a z Polo nie jest to już takie oczywiste, większość sprowadzana, kręcona lub bita - wiadomo