No to taki urodzinowy up
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Golf jak widać na zdjęciach jest ciut ciut rozebrany, piasty i bębny zostały nawiercone pod rozstaw 5x100mm. Jeden otwór jest wspólny dla obydwu rozstawów, wszystko wykonalne i odległości pomiędzy otworami są według mnie "bezpieczne"
Rotory felg także zostały nawiercone pod rozstaw 5x100. Tokarz się spisał,profi robota
Błyskotki
Bębny poszły w czarny połysk dla estetyki
Mam belkę od mkII, i potwierdzone info że jest węższa o 4cm od mojej, mierzyłem jest ok
, Belka już wyczyszczona i pomalowana
Toczę walke z wyjęciem swojej belki, w zeszłym roku była wyjmowana do zmiany tulejek a teraz wgl nie moge poodkręcać srub, masakra
Jednak jutro mam zamiar się z tym uporać
Jutro także odbieram zderzaki i maskę od lakiernika bo było kilka niedociągnięć które chciałem wyeliminować
Na święta powinien być w miarę poskładany.
Dalej co do koła, nie posiadam jeszcze dwóch rantów, na razie gotowe dwa koła przednie, lecz tylne ranty zaklepane muszę jeszcze tydzień poczekać
Kolor rotoru hhmm miał być srebrny, tak wcześniej chciałem ,jednak srebrnych jest bardzo dużo jak samych RSów
i wyszło inaczej, jest ciemniejszy lecz za to jest podwójna dawka metaliku.Pomalowane super.
Kolor w każdym świetle jest inny, więc trudno ostatecznie powiedzieć jaki jest, były przymiarki na auto i bardzo mi się podoba. Na fotkach nie ma tego efektu.
No i efekt ciężkiej pracy, wyzywania,przemyśleń i stresu
![Obrazek](http://img11.imageshack.us/img11/8281/dscn5798s.jpg)