[youtube][/youtube]
wyczytałem również na forum ze jak załączę klimę to powinien załączyć się mały wiatrak lecz tak się nie dzieje.
co moze bys padniete? czujnik w chlodziny, sterownik, wentylator?
silnik 1.8t agu 99r
![pub :pub:](./images/smilies/pub.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wentylatory zawsze chodzą w parze...peres92 pisze: co jakis czas zalacza sie obydwa na pare sekund
z tego czy wyczytałem to ten mały powinien cały czas pracować po włączeniu klimy.Qto pisze:wentylatory zawsze chodzą w parze...peres92 pisze: co jakis czas zalacza sie obydwa na pare sekund
sprawdź błędy, tak jak pisze forevwers,
obydwa pracująperes92 pisze:z tego czy wyczytałem to ten mały powinien cały czas pracować po włączeniu klimy.
może termowłącznik w chłodnicy nie załącza pierwszego biegu... byś musiał na krótko zobaczyć czy wentylatory chodzą na pierwszych biegach bo może masz niefart i w obydwu padły pierwsze biegi...to by też wyjaśniało dlaczego wentylatory przy klimie nie chodząperes92 pisze:bardziej mnie martwi to ze wentylator załącza się dopiero przy 105 stopniach - wg vaga
do tych kabli mostkuje + z aku a co z minusem?Qto pisze:pin 1, czerwono/czarny - bieg drugi
pin 2, czerwono/biały - bieg pierwszy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości