YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- Taifun
- Gadatliwa bestia
Tarnów LB5N, spy photo -> str. 23
Ładnie się prezentuje Ja u siebie mam w kołach po ok. 2.6 ale jeszcze na nich nie jeżdziłem A co do opon to raczej do wymiany bo wydaje mi się, że na tyle też będą szumieć... Miałem to samo na starych kołach
Moje MK4 JazzBlue ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=460083" onclick="window.open(this.href);return false;
- darrrrekdaro
- edismd.
Tarnów LB5N, FELGI NA AUCIE -> str. 23
jak poprzekładam koła i bedzie juz wszystko cacy to zrobie zdjęcia z innych ujęć. dzis jak popatrzylem na niego z parunastu metrów koło sklepu to sie za łeb złapałem xD miazga jest, zdjecia w ogole nie oddają tego
Mój Golf tutaj
zawias i kolo robi robote
Golf IV LC9Z -Highline
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=501827
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=501827
- Sebastian2991
- Ma gadane
kosa !! gratuluje !
Mój "cukieras": http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=450643" onclick="window.open(this.href);return false;
ZZzzzajebiście Mu pasują te limonki, Bardzo fajnie na nich wyglada ! Dajesz radę przy takim ustawieniu zawiasu i na siedemnastkach ? Bo leży ładnie, niziuteńko !
- darrrrekdaro
- edismd.
dzieki naprawde w realu jest kozak. pierwsze wraenia z jazdy są pozytywne pod wzgledem wysokości. to nic, zemusialem zostawic auto pod sklepem i isc kiklaset metrów z buciora ale jak wracałem przynajmniej mialem okazje zobazcyc z daleka jak sie prezentuje
Mój Golf tutaj
no ja nie wątpie, bo przyciąga oko napewno. Ale podziwiam za poruszanie się na takim ustawieniu.darrrrekdaro pisze:naprawde w realu jest kozak
Re: Tarnów LB5N, FELGI NA AUCIE -> str. 23
Jak ja lubię oglądać swoje auto gdy ktoś nim jedzie heheh macie to samo co ja ??darrrrekdaro pisze: ale jak wracałem przynajmniej mialem okazje zobazcyc z daleka jak sie prezentuje
A co do efektu kół na aucie to mnie nie rozczarowałeś ,dokładnie tak to sobie wyobrażałem , ciekawi mnie taki kolor felgi na LC6M
Koło i gleba nic więcej nie trzeba , u cb to cały urok ( nie zapominając o innych dobrych modach )
- darrrrekdaro
- edismd.
powoli do celu dzięki
mam tak samo jak Ty evo ;p
mam tak samo jak Ty evo ;p
Mój Golf tutaj
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
ładnie siedzi :
ale 17" to za mało na MK4
Ja na niski profil nabijałem 3 bary na przód i 2,5 na tył na 205/40/ZR17 żeby sie spokojnie kulać bo inaczej zauważyłem że opony mi bokami szybko znikają a środek zostaje
ale 17" to za mało na MK4
Ja na niski profil nabijałem 3 bary na przód i 2,5 na tył na 205/40/ZR17 żeby sie spokojnie kulać bo inaczej zauważyłem że opony mi bokami szybko znikają a środek zostaje
- Szymon Jarosz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
W letnich promieniach slonca bedzie jeszcze piekniej,zazdroszcze tych felg
MariuszPrusia, nie do końca masz racje
Jak jest dobra fela i dobrze zglebione to jest megaGIT - tak jak TU
A tego co widze u Ciebie w temacie to piszesz o 17 a stanołeś na 16
Wiadomo ,że 18 pasi najlepiej - ale TU jest i 17 zaj...biste dawaj dawaj nie no żartuje
Jak jest dobra fela i dobrze zglebione to jest megaGIT - tak jak TU
A tego co widze u Ciebie w temacie to piszesz o 17 a stanołeś na 16
Wiadomo ,że 18 pasi najlepiej - ale TU jest i 17 zaj...biste dawaj dawaj nie no żartuje