Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta\Bora VR5 by GranuL
o widzisz... i teraz jest mistrz!
wystarczyło poczekać do końca i jest efekt naprawdę super
wystarczyło poczekać do końca i jest efekt naprawdę super
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Jest malina, muszę odszczekać to co wcześniej pisałem
Jak skompletujesz nakładkę od S3 i osłonę aku będzie się wszystko fajnie razem prezentowało
Jak skompletujesz nakładkę od S3 i osłonę aku będzie się wszystko fajnie razem prezentowało
Jetta\Bora VR5 by GranuL
theblues888, dziękuje za radę po pomarańczowe kierunki dziś jadę.
miskieusz cieszę się że się podoba
MaciekV5 dlatego proponowałem poczekać na etap końcowy A osłon szukam i szukam może kiedyś znajdę
[youtube][/youtube]
miskieusz cieszę się że się podoba
MaciekV5 dlatego proponowałem poczekać na etap końcowy A osłon szukam i szukam może kiedyś znajdę
[youtube][/youtube]
Jetta\Bora VR5 by GranuL
A to już przecież na wieś tuning zalatywało
Nie no wyszło SUPER - muszę coś pomyśleć nad swoją komorą
Dawaj jeszcze korek z wlewu oleju z R8
Orange kierunki to jest to - będzie pasiło
theblues888, nie no wydaje mi się, że twój kolega po prostu miał coś z chłodzeniem
Ja tak śmigam (a nawet bardziej mam przysłonięte) już 2 lata i nic się nie przegrzewało
Nie no wyszło SUPER - muszę coś pomyśleć nad swoją komorą
Dawaj jeszcze korek z wlewu oleju z R8
Orange kierunki to jest to - będzie pasiło
theblues888, nie no wydaje mi się, że twój kolega po prostu miał coś z chłodzeniem
Ja tak śmigam (a nawet bardziej mam przysłonięte) już 2 lata i nic się nie przegrzewało
Jetta\Bora VR5 by GranuL
GranuL, Wiedziałem od początku ze wyjdzie jak ta lala
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Gacek904, dziękuję za wiarę w mój gust
wodzisun, myśl myśl fajna sprawa kieruneczki już sa na aucie a korek pewnie drogi fant co?
Za dnia będe się teraz nim podniecał cały tydzień
Kieruneczki
wodzisun, myśl myśl fajna sprawa kieruneczki już sa na aucie a korek pewnie drogi fant co?
Za dnia będe się teraz nim podniecał cały tydzień
Kieruneczki
Jetta\Bora VR5 by GranuL
- no trochę kosztuje
http://www.getem.pl/index.php?action=pr ... 1&partia=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.getem.pl/index.php?action=pr ... 1&partia=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Jetta\Bora VR5 by GranuL
komora wyszła super wszystko jak na razie zmierza w bardzo dobrym kierunku pozdrawiam
Jetta\Bora VR5 by GranuL
GranuL, wg mnie zbiorniczek wyrównawczy z tym korkiem wygląda po prostu śmiesznie:p zwykły, szarożółty plastik i korek za 200zł
ten od oleju daje radę;)
ten od oleju daje radę;)
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Jetta\Bora VR5 by GranuL
wodzisun, własnie wszystko było ok i tak było dlatego ja u siebie ten pomysł odrzuciłem
GranuL, i teraz z pomarańczem jest gitara ;d
GranuL, i teraz z pomarańczem jest gitara ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Komora jak sie patrzy. Dużo detali poszło w czarny połysk i dobrze Korek wlewu wygląda fajnie i modny dodatek ale trzeba sprawdzić czy pasuje na prosto bo widziałem taki korek w Polo GTI gdzie wychodził nieładnie pod kątem
Jak zbiorniczka byś chciał upiększyć to tez by musiał w połysk iść albo przynajmniej w mat razem z bańką na płyn do sprysków
Jak zbiorniczka byś chciał upiększyć to tez by musiał w połysk iść albo przynajmniej w mat razem z bańką na płyn do sprysków
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Zbiorniczek idzie na dalszy plan jutro zakupy eksploatacyjne. Podliczając 1542zł
Ale trzeba bo już pasek popękał wieloklinowy i szumi rolka napinacza. Czarny dach oddala się niemiłosiernie ale musi być.
Mini sesja w plenerze:
Zawitał mieszek nowy z chrom ramką a cieszę się bo dzisiaj złożyłem całe auto do kupy a najważniejsze, że wnętrze jest już z powrotem złożone a czemu a temu, że tunel środkowy też załapał się na kurację odmładzającą i polakierowany został też na czarny połysk i teraz jest ślicznie Polecam każdemu komu ta guma się przetarła.
Ale trzeba bo już pasek popękał wieloklinowy i szumi rolka napinacza. Czarny dach oddala się niemiłosiernie ale musi być.
Mini sesja w plenerze:
Zawitał mieszek nowy z chrom ramką a cieszę się bo dzisiaj złożyłem całe auto do kupy a najważniejsze, że wnętrze jest już z powrotem złożone a czemu a temu, że tunel środkowy też załapał się na kurację odmładzającą i polakierowany został też na czarny połysk i teraz jest ślicznie Polecam każdemu komu ta guma się przetarła.
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Super furka ! Dodaję post, żeby przy okazji obserwować temat
Kupię: lampę HBM prawą