Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta\Bora VR5 by GranuL
panowie jest tragedia!!! 19" idą do żyda nie mieszczą się
Felga wystaje nawet bez adaptera także nie wchodzi w grę toczenie adapterów. opona na tej feldze to 35/225 a ja będę miał 235 prawdopodobnie bo nie znajdę węższych
Felga wystaje nawet bez adaptera także nie wchodzi w grę toczenie adapterów. opona na tej feldze to 35/225 a ja będę miał 235 prawdopodobnie bo nie znajdę węższych
Ostatnio zmieniony czw kwie 04, 2013 17:16 przez GranuL, łącznie zmieniany 1 raz.
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Et 35 / 8J / R19 rozstaw szpile 5x100 przód a tył 5x112 i tam trzeba dodać 30mm adapter zmieniający rozstaw i fotki wyżej sa właśnie z adapterem
Jetta\Bora VR5 by GranuL
a to faktycznie nie ma szans żeby to wlazło chyba że byś dał te dystanse np 17mm
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Wesley, nie da rady bo to ori adapter H&R nie ma jak tego zebrać czy stoczyć. Idą felgi do żyda
Jetta\Bora VR5 by GranuL
No troche lipa z tym kołem...ale miejmy nadzieje że wpadnie lepsze
ps. mógłbyś mi podać model tego radia co masz?
ps. mógłbyś mi podać model tego radia co masz?
Byłe mk4 i BMW- viewtopic.php?f=89&t=382399" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Sandorr, ciężko coś lepszego znaleźć teraz na szybkiego i jeszcze teraz te sprzedać
radyjko:
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/1 ... /zoom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
radyjko:
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/1 ... /zoom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetta\Bora VR5 by GranuL
to nie lepiej sprzedać te adaptery, kupić inne i śmigać?GranuL pisze:to ori adapter H&R nie ma jak tego zebrać czy stoczyć. Idą felgi do żyda
Jetta\Bora VR5 by GranuL
bez adapterów tez wystaje. I myślałem o tym ale nie ma 2-óch 19"tek 5x100 nigdzie
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Nie kumam miały być rs6, a to nie przypadkiem od Mańka masz 19" od Pheatona ? Bo coś mi się wydaję że w tam tym roku podobne przymierzałem tylko offset był normalny