Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Nie wiem co z garażem gwint na maksa w górę a na zloty spuszczanie bo ja jestem za airraidem ale to na następny sezon.
Felgi Sprzedane!
HAAHA takie spóźniony żart na pryma-aprilis
Zaraz zrobię foto recenzję bo jest gitara ZOSTAJĄ!!!!!!! Szkoda bo opony były 215 na forum ale się sprzedały wrrrrrrrrrr
Felgi Sprzedane!
HAAHA takie spóźniony żart na pryma-aprilis
Zaraz zrobię foto recenzję bo jest gitara ZOSTAJĄ!!!!!!! Szkoda bo opony były 215 na forum ale się sprzedały wrrrrrrrrrr
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Wesley, no niestety inaczej do garażu nie wjadę ;D a nie chce aby mi cos zrobili z autem nie daj Boże okradli.
Na początku horror
Po opuszczeniu lepiej
A przód jak ta lala
A tu wideo
[youtube][/youtube]
Na początku horror
Po opuszczeniu lepiej
A przód jak ta lala
A tu wideo
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony pt kwie 05, 2013 21:02 przez GranuL, łącznie zmieniany 1 raz.
Jetta\Bora VR5 by GranuL
GranuL, na 19" buda pojdzie do góry także bedzie można coś zejść na regulacji niż max w góre na pewno
Jetta\Bora VR5 by GranuL
Wesley, zobaczymy jak to będzie żonie obiecałem że nic nie będę przy tym aucie robił ale wyszło totalnie na odwrót ;D
Jetta\Bora VR5 by GranuL
mnie Kobita ciagle pyta: "czy będzie dało sie tym jeździć", ja klasycznie i szczerze odpowiadam: "nie wiem"GranuL pisze:jak to będzie żonie obiecałem że nic nie będę przy tym aucie robił ale wyszło totalnie na odwrót ;D
Jetta\Bora VR5 by GranuL
haha moja żonka na glebie już oblatana tylko już miało byc auto cywilne ;D
Dziś wymieniłem żarniki na Philipsy CM 5000kalwinów niby te niebieskie maja być i bez efektu wypalania sie ale jednak muszą się chyba wypalić bo i tak biało zółte są ale przy rozpalaniu sa mega mam nadzieje że jak się wypalą tuż to będą takie jak przy włączeniu. Różnica jest ogromna miedzy poprzednimi żarówkami nawet za dnia znaki oświetlam ciekaw jestem już jazdy w nocy.
Zrobiłem zakupy rolki napinacz pasek świece tuleje mocowania amorów itp... co by było sztywno na gwincie i na 19" portfel chudszy ale trzeba było to zrobić.
Dziś wymieniłem żarniki na Philipsy CM 5000kalwinów niby te niebieskie maja być i bez efektu wypalania sie ale jednak muszą się chyba wypalić bo i tak biało zółte są ale przy rozpalaniu sa mega mam nadzieje że jak się wypalą tuż to będą takie jak przy włączeniu. Różnica jest ogromna miedzy poprzednimi żarówkami nawet za dnia znaki oświetlam ciekaw jestem już jazdy w nocy.
Zrobiłem zakupy rolki napinacz pasek świece tuleje mocowania amorów itp... co by było sztywno na gwincie i na 19" portfel chudszy ale trzeba było to zrobić.
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Jetta\Bora VR5 by GranuL
GranuL, szczerzę obserwuje bacznie projekt i bardzo bym był zawiedziony jak by moje ulubione felgi nie zagościły na borze ;p
Cieszę się że zostają ;d fajny negatyw się zrobi z tyłu ;d za ile i jakie springi sprzedałeś że tak spytam ;p
Cieszę się że zostają ;d fajny negatyw się zrobi z tyłu ;d za ile i jakie springi sprzedałeś że tak spytam ;p
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Jetta\Bora VR5 by GranuL
theblues888, weiteci za 270zł bardzo fajne springi.
Dostała Borowinka nowy pakiet eksploatacyjny. A dziś pomodowałem się w garażu nawet udało mi się do połowy wyjąć soczewkę z lampy ale całej niestety nie było szans nie wiem jak oni ją wykręcają i wyjmują. Nowe żarniki cieszą me serce i najważniejsze, że oryginalne i mam nawet gwarancję HA HA
poprawiłem rejestrację i jest ok ale nie zrobiłem fotki. Jutro obrysy podłączamy bo dziś był test święcą zajefajnie
Dostała Borowinka nowy pakiet eksploatacyjny. A dziś pomodowałem się w garażu nawet udało mi się do połowy wyjąć soczewkę z lampy ale całej niestety nie było szans nie wiem jak oni ją wykręcają i wyjmują. Nowe żarniki cieszą me serce i najważniejsze, że oryginalne i mam nawet gwarancję HA HA
poprawiłem rejestrację i jest ok ale nie zrobiłem fotki. Jutro obrysy podłączamy bo dziś był test święcą zajefajnie
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Jetta\Bora VR5 by GranuL
no w miarę komfortowe ;d no kurde ja szukam tak do 200 zł jakieś no ale te cenia się ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4