W Zduńskiej Woli przy ul. Szadkowskiej 24 woj. Łódzkie w nocy z piątku na sobotę (5/6 kwietnia 2013) miedzy godziną 01.00-06.30 okradli mi auto marki Volkswagen Golf III.Z auta zginęły takie fanty jak lampy przednie Hella Celis (zmodzone na kolor czarny)+ instalacja xenon. Komplet halogenów zaślepki i pomarańczowe kierunkowskazy, skradzione również zostało radio marki Pioneer DEH-P70BT+ pilot, gałka zmiany biegów z Vw Golfa Mk IV, wzmacniacz audio model Magnat Edition TWO 500Watts +tuba ori wyjęta z Mercedesa , połamana atrapa przednia GTI na dwa żebra. Sprawa jest ciężka z tego względu iż wszystko zostało wykręcone z auta powypinane kostki nic nie uszkodzone a brakuje najważniejszych i najbardziej wartościowych rarytasów mało tego ktoś by przygotowany z tego względu że nie opodal znaleziono gaśnicę nasadkę 10mm bez której nie odkręcą lamp (zapewne sprawcy stracili te fanty podczas oddalania się z miejsca kradzieży. Moja prośba do wszystkich forumowiczy jeżeli ktoś zauważy dany sprzęt na forach bądź aukcjach internetowych proszę o niezwłoczny kontakt na PW (Dubik)
Niżej zamieszczam zdjęcia skradzionego sprzętu.
Skradziono frykasy z Golfa III woj.łódzkie
Moderator: VIP
Ostatnio zmieniony pn kwie 08, 2013 23:59 przez Dubik, łącznie zmieniany 1 raz.
http://img35.imageshack.us/img35/9276/vagc.jpg
I weź tu ku*wa załóż coś konkretnego do auta :/
Czasem w pracy siedzę na forach także jakby mi coś w oko wpadło to dam znać !
Czasem w pracy siedzę na forach także jakby mi coś w oko wpadło to dam znać !