[wnętrze] kokpity, plastiki, wszelkiego rodzaju tapicerki
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- czarekcw
- kierownik kibla
Jak umyć tylne lampy od środka ?
A to na pewno jest od wewnątrz? Bo po lampie błyskowej widać niedociągnięcia z zewnątrz (rysy).
U ciebie w mieście jest studio detailingowe (zresztą po rodzinie ) więc możesz spróbować polerki, na pewno wyjdzie taniej niż kupno używanej.
A jeżeli jest to od wewnątrz to po prostu kupić używkę lampę.
U ciebie w mieście jest studio detailingowe (zresztą po rodzinie ) więc możesz spróbować polerki, na pewno wyjdzie taniej niż kupno używanej.
A jeżeli jest to od wewnątrz to po prostu kupić używkę lampę.
Mój MK4 AKL "BASIS" http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413429" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Jak umyć tylne lampy od środka ?
A w zmywarce?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- goldenszeryf
- Nowicjusz
Co do PB Natura Look to w sklepie można kupić tester za 20zł. Myślę że się opłaca.
Tester ma 118ml a full 964ml.
Tester ma 118ml a full 964ml.
- Paviarotti
- Lord GTI
krystek21, jakbyś gdzieś widział ten tester (dostępny) to daj znać gdzie, bo zawsze jak patrzę to nigdzie nie ma.
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Re: [wnętrze] kokpity, plastiki, wszelkiego rodzaju tapicerk
masz tu dostępnePaviarotti pisze:krystek21, jakbyś gdzieś widział ten tester (dostępny) to daj znać gdzie, bo zawsze jak patrzę to nigdzie nie ma.
http://www.excede.pl/poorboys-world-nat ... -p642.html
Czy Natural Looka wycierać po aplikacji? Nie prawda. Na całe wnętrze zużyłem 1/10 opakowania testera. Więc chyba jest wydajny.
Ale o so hozi?krystek21 pisze:Czy Natural Looka wycierać po aplikacji? Nie prawda.
Czy PB Natural Look wycierać po aplikacji. Już wiem że nie bo sam ładnie wysycha i nic się nie lepi itp
konstrukcja, kozak - "Czy aby dojechać do sklepu z kosmetykami samochodowymi , mam skręcić w lewo czy w prawo ? Tak . "krystek21 pisze:Czy Natural Looka wycierać po aplikacji? Nie prawda
Ja wycieram tyle ile się da, dla mnie ma pełnić role jedynie odpychacza kurzu. Nie wiem czym aplikujesz ale po piankowym zostają "mazaje" na gładkich elementach.krystek21 pisze:Czy PB Natural Look wycierać po aplikacji. Już wiem że nie bo sam ładnie wysycha i nic się nie lepi itp
ex: MK4 245 km/460nm
Widzicie- brak jednego śmiesznego znaku i robią się problemy (,)
Masz rację, nakładałem mikrofibrą a dokładniej jej rogiem i całkiem mega wyszło Wszystko co czarne mam tym wypeciane i póki co fajnie. Czy podejdzie pod listwy na zewnątrz? Jak z wytrzymałością na mycia? Bo na opakowaniu napisane jest przecież że można stosować nawet do opon
Masz rację, nakładałem mikrofibrą a dokładniej jej rogiem i całkiem mega wyszło Wszystko co czarne mam tym wypeciane i póki co fajnie. Czy podejdzie pod listwy na zewnątrz? Jak z wytrzymałością na mycia? Bo na opakowaniu napisane jest przecież że można stosować nawet do opon
Na zewnątrz będzie do pierwszego deszczu więc sobie odpuść.
Przecierać trzeba go, jeżeli kładło się grubo. Mi na całe wnętrze schodzi 10-15ml (bez progów, podstopnicy, tylnej popielniczki) i przy takim nakładaniu żadne plamy nie wychodzą - nakładając jednak "bogato" (jak to kiedyś z plakiem) miałem plamy które usuwałem MF lekko zwilżoną QD
Przecierać trzeba go, jeżeli kładło się grubo. Mi na całe wnętrze schodzi 10-15ml (bez progów, podstopnicy, tylnej popielniczki) i przy takim nakładaniu żadne plamy nie wychodzą - nakładając jednak "bogato" (jak to kiedyś z plakiem) miałem plamy które usuwałem MF lekko zwilżoną QD
Podstopnicę też tym przelatujecie? Ja wszystko oprócz tego czyli progi, popielniczkę, tylne plastiki przy siedzeniach drzwi. Fajnie to wygląda muszę przyznać.