[MK4] Golf 2.8 VR6 Turbo 4motion ProTurbo
Moderator: G0 Karcio
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
MK4 Golf 2.8 V6 Turbo 4motion by R-Puchacz ProTurbo
A ja bym właśnie poszedł w pakiet r32 bo fajnie będzie wyglądał do tego lotkę na klapę daj nawet do tego pakietu od v6
Kazdy przerabia swoje samochody jak tylko chce, Jedni zakladaja pakiet Jahre a drodzy R:. i ja np nie mialbym nic do tego jak by sie tu pojawil.. Wieksza dawka powietrza by trafiala na intercooler dzieki zderzakowi z R'ki.. A co Puchacz zrobi to juz jego sprawa i napewno nie powinno sie komentowac negatywnie tego bo zadnej wiochy z tego samochodu nie zrobi
- DukeNukemPL
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Puchacz - Ja P**** co oni ***olą zderzak z r32 w V6T do idealny pomysł Ktos to pisał o diodach na spryskach i wlocie na masce - Poco siedzicie na tym forum ? eeee ? Sorki za off topp-a ! Pakuj Pakiet i nie słuchaj za szybkich za wsciekłych
A3 8p 2.0TDI 140hp : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=514589
https://soundcloud.com/dominik-buda" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fotosik.pl/u/dukenukempl" onclick="window.open(this.href);return false;
https://soundcloud.com/dominik-buda" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fotosik.pl/u/dukenukempl" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: MK4 Golf 2.8 V6 Turbo 4motion by R-Puchacz ProTurbo
trikus pisze:1.6 jak 1.6 ale benzyna u mnie pakiet bedzie w ropniaku :3
Wiecie co?Gdyby każdy miał taki problemy i przejmował się co założyć,na auto...To każdy jeździłby fabrycznym "Bo co ludzi powiedzą"...Pier***ć to!Zakładasz i wyrażasz tym siebie.Przestańcie negować i narzucać ludziom swoje własne upodobania.
Re: MK4 Golf 2.8 V6 Turbo 4motion by R-Puchacz ProTurbo
trikus pisze:1.6 jak 1.6 ale benzyna u mnie pakiet bedzie w ropniaku :3
Wiecie co?Gdyby każdy miał taki problemy i przejmował się co założyć,na auto...To każdy jeździłby fabrycznym "Bo co ludzi powiedzą"...Pier***ć to!Zakładasz i wyrażasz tym siebie.Przestańcie negować i narzucać ludziom swoje własne upodobania.
PS:.R-Puchacz - świetne auto
Offtop totalny:D Ja swoim stwierdzeniem negowałem to co koledzy napisali powyżej mnie ze eRka do eRki( taki przekas ze u mnie bedzie w ropniaku).
Auto ma być dla właściciela, czy innym się podoba to już nie ważne, a radosc z tworzenia takiego auta bezcenna.(I tak wiekszosc ludzi nie wie co to eRka)
Ale i tak stajni zazdroszczę R-Puchaczowi, gdyby nie finanse sam chetnie bym sie skusił:D
Auto ma być dla właściciela, czy innym się podoba to już nie ważne, a radosc z tworzenia takiego auta bezcenna.(I tak wiekszosc ludzi nie wie co to eRka)
Ale i tak stajni zazdroszczę R-Puchaczowi, gdyby nie finanse sam chetnie bym sie skusił:D
- RuchaczPuchacz
- Ma gadane
Szczerze mówią Panowie najbardziej podoba mi się pakiet 25 jahre .
-felgi 25 jahre / OZ aristo 18'
- dokładka przód i tył 25 jahre
- lotka R32
-felgi 25 jahre / OZ aristo 18'
- dokładka przód i tył 25 jahre
- lotka R32
- Rapix
- Kontakt:
Kwestia gustu oczywiście ale jak dla mnie 25jahre tylko w 3 drzwiowej wersji
pakiet R nawet fajnie wygląda w 5d ....
a co do samych modów to pewnie będzie okazja stanąć na kresce na majówce ja zrobię jak zawsze wysokie 13 lub niskie 14... a TY już z 12 walniesz tylko świst
Co do sprzęgła to może pójdź w to co daniel czyli kpl z r32 i do tego nabić tarczę kevlarową lub teraz zrobić tarczę spiekową na skoczylasa lub chłopaki z proturbo niech zrobią...
pakiet R nawet fajnie wygląda w 5d ....
a co do samych modów to pewnie będzie okazja stanąć na kresce na majówce ja zrobię jak zawsze wysokie 13 lub niskie 14... a TY już z 12 walniesz tylko świst
Co do sprzęgła to może pójdź w to co daniel czyli kpl z r32 i do tego nabić tarczę kevlarową lub teraz zrobić tarczę spiekową na skoczylasa lub chłopaki z proturbo niech zrobią...
- RuchaczPuchacz
- Ma gadane
Rapix, Przerabiałem już 3D w 1.8T może pamiętasz je z ostatniej majówki . I denerwowało mnie gdy ktoś miał wsiadać na tył i musiałem wysiadać i odchylać fotel ( później przez roll bar nie miałem tego problemu ) 5D jest znacznie praktyczniejsze chociaż wożę zazwyczaj dziewczyną i czasami kota
Marzy mi się ET wysokie 12
A sprawę sprzęgła zostawiłem chłopakom z ProTurbo
Marzy mi się ET wysokie 12
A sprawę sprzęgła zostawiłem chłopakom z ProTurbo
Co do ludzi spuszczających się nad właśnie golfami mk4 1.6 w pakiecie r32 po 679 stron na tym forum, z jako taką felgą, wchodzących tutaj oglądających i komentujących, aż boli. Właściciel jak zechce, żeby JEGO AUTO wyglądało tak zrobi. Póki co, w tym temacie powstaje drugie, lub trzecie do mocy auto na forum i osoby które negują wygląd powinny zająć się komentowaniem czegokolwiek innego. Auto będzie szybkie, bez dwóch zdań, jak poprzedni golf właściciela, będzie doinwestowany, ze strony mechanicznej firma PROTURBO na pewno zadba o wszystko, by auto było równie szybkie jak zachodnie mocno doinwestowane projekty. Auto będzie zapinać jak nie z tej ziemi i w zasadzie jego przyśpieszenie będzie można określać mianem "teleportowania" bo przy tej mocy właściciele 540'i będą sie zastanawiać czemu golf odchodzi, z pewnością dani1el wie "o co chodzi".
*#cenzura#*, rób 25Jahre
a 5 furtek jest wygodniejsze, to prawda.
a 5 furtek jest wygodniejsze, to prawda.
- Rapix
- Kontakt:
Nie no racja że 5d jest wygodniejsze ale jak dla mnie do niego bardziej pasuje pakiet R32 niż jahre
a Twojego golfa pamiętam chyba do niego nawet sprzedałem Ci wałki adr ?
a Twojego golfa pamiętam chyba do niego nawet sprzedałem Ci wałki adr ?
chyba czas przenieść temat do projektów
www.proturbo.com.pl
Plany lecą po całości Ile chcesz z niego wyciągnąć?
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
Moje MK4 : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=506073" onclick="window.open(this.href);return false;